İki kardeş Söke'de son yolculuğuna uğurlandı

İki kardeş Söke'de son yolculuğuna uğurlandı

Ankara'da 2012 ve 2013'te kaybolan ve öldürüldüğü belirtilen iki kardeşin cenazesi Söke'de kılınan cenaze namazı sonrasında Söke Asri Mezarlığı'na defnedildi.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'da 2012 ve 2013'te kaybolan ve öldürüldüğü bildirilen 32 yaşındaki Oğulcan Bertan Karaoğlu ile 27 yaşındaki kardeşi Özgür Çağkan Barış Karaoğlu'nun cenazesi Söke Garaj camiinde kılınan cenaze namazının ardından Söke Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

OLAY 

Başsavcılık koordinesinde Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Büro Amirliği tarafından bu yılın Mart Ayı'nda özel ekip oluşturularak kaybolan iki kardeş için çalışma başlatıldı. İki kardeşin kaybolması ile ilgisi olduğu belirlenen A.T, F.G. ve İ.T. takibe alındı. Zanlılar, iki kardeşin öldürülmesiyle ilgili telefon konuşmalarının belirlenmesinin ardından 8 Ekim 2021 tarihinde gözaltına alındı. 

Şüphelilerin iki kardeşi öldürerek Ankara'nın Ayaş ilçesine bağlı Orta Bereket Mahallesi'ndeki bir hobi bahçesine gömdüklerini itiraf etmeleri üzerine, Cumhuriyet Başsavcı Vekili ve Cumhuriyet Savcısı refakatinde Cinayet Bürosu ve Olay Yeri İnceleme Ekipleri'nce kazı başlatıldı. 

Kazılarda insan kemiği parçaları bulundu. Başsavcılık ilk incelemesinde bir cesedin yakılarak toprağa gömüldüğünü, üzerinin seramikle örtüldüğünü, bunun üzerine de kat kat toprak döküldüğünü tespit etti. Diğer ceset için de aynı bahçede kazı başlatıldı. Zanlıların gösterdiği hobi bahçesindeki evin duvarından alınan numuneler de olaya yönelik izlerin tespiti için incelemeye gönderildi. 

Gözaltındaki zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler