İlçe Sağlık Müdürü Sarıçiçek’ten basın mensuplarına baklava ikramı

İlçe Sağlık Müdürü Sarıçiçek’ten basın mensuplarına baklava ikramı

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde görev yapan Yasemi Sarıçiçek, kentte görev yapan basın mensuplarının oynadığı halı saha maçını izledi. Maç sonunda mücadelelerinden dolayı basın mensuplarını tebrik eden Sarıçiçek basın mensuplarına baklava ikramında bulundu.

Aydın’da görev yapan basın mensupları her hafta Perşembe günleri, halı saha maçı yaparak sağlıklı yaşama dikkat çekiyor. Efeler ilçesindeki Pamuk Halı Saha’da bir saat boyunca maç oynayan basın mensuplarını, bu hafta Bozdoğan İlçe Sağlık Müdürü Yasemi Sarıçiçek yalnız bırakmadı. Büyük bir heyecanla maçı izleyen Sarıçiçek, karşılaşma sonunda mücadelelerinden dolayı basın mensuplarını tebrik etti. Sarıçiçek maçın ardından basın mensuplarına ikramında bulundu.  

“YEREL BASININ KIYMETİ BİZİM İÇİN BÜYÜK”

Aydın’da basın mensuplarıyla bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıçiçek, “Yerel basın halkı doğru bilgilendirmek ve seslerini duyurmak için gece gündüz çalışıyor. Emeklerinin karşılığı asla ödenmez. Maç sonrası yaptığımız çay sohbeti için hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

whatsapp-image-2022-02-11-at-15-18-07.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler