İlçemize hizmet gelmesini engelliyorlar

İlçemize hizmet gelmesini engelliyorlar

CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın, “Aydın Büyükşehir Belediyesi, Çakmar mevkiinde atık su arıtma tesisi yapmak için devletimizin olan 490 dönüm araziden 99 dönümünü istedi. Ancak birileri devreye girerek bunu engelledi” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın, Koçarlı’da art niyetli insanların kol kola gezdiğini ileri sürdü. Akın, ilçenin hizmet almasının engellendiğini belirtti.

 

Akın yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

 

“Koçarlı’da, demokrasimizin beşiği olan güzel ilçemizde ne yazık ki art niyetliler kol kola girmiş geziyor. İlçemizin hizmet almasını engelliyorlar. Belediye başkanı meydana çıkıyor, iş yapıyormuş havalarına giriyor. Koçarlı’mızda evlerin, işyerlerinin bulunduğu yerleşim yerlerinin neredeyse tamamının kanalizasyon hattı mevcuttur. Meskenlerin, işyerlerinin bağlantı bacaları yapılmıştır. Ancak atık su bağlantılarına izin verilmemiştir. Bunun sebebi de kanalizasyondan gelen atık suyun arıtılacağı, çevreye zarar vermeden deşarj sağlayacak bir atık su arıtma tesisinin olmayışıdır.

 

Aydın Büyükşehir Belediyesi; Çakmar mevkiinde atık su arıtma tesisi yapmak için devletimizin olan 490 dönüm araziden 99 dönümünü istedi. Ancak birileri devreye girerek Koçarlı’nın atık suyunun bağlanacağı atık su arıtma tesisi yapılacak olan devletimizin arazisinin verilmesini yıllardır engelliyorlar.

 

Bakanlığın ivedi olarak atık şu arıtma tesisi yapılması için arazinin verilmesi yazısına rağmen bilim ve ilim yuvası olan Adnan Menderes Üniversitesi başındaki rektör mü verilmesini engelliyor, yoksa AKP milletvekilleri mi ya da belediye başkanı mı karşı çıkıyor? Siz karşı çıkanlar bakanlıktan üstün müsünüz ki talimatına rağmen devletimizin arazisinin tahsisini yapmıyorsunuz.

 

Çevreci görünüyorsunuz, çevreci projelere ve hizmete karşı çıkıyorsunuz. Doğru siz sadece çevre konusunda jeotermalin avukatlığını yapıyorsunuz. Bundan sonra Koçarlı’ya verilecek olan hizmeti engellediğinizi her mecrada dile getireceğiz. Hizmet yapılmaması için çevirdiğiniz entrikaları her yerde anlatacağız ki vatandaşlarımız sizin gerçek yüzünüzü görsün.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler