İlgili yetkililere çağrımızdır!

İlgili yetkililere çağrımızdır!

İlgili yetkililere çağrımızdır!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen yıkıcı depremin ardından bölgeye göndermek üzere Kent Meydanı'nda yardım çadırları kurulmuştu. Depremin ilk gününde itibaren tüm gönüllüler büyük bir fedakarlık örneği göstererek, çalışarak yardımları topladı. Hepsine gönülden teşekkür ediyoruz. 

ANCAK

Depremin ilk gününden sonra birçok farklı kurum kendi yardım çadırını ayrı bölgelere kurdu. Kısa sürede Kent Meydanı'nda onlarca gönüllü yardımları hızlı bir şekilde topladı.

Gün geçtikçe artan kalabalık amacının dışına çıkmaya başladı. Maalesef yardım için gelen vatandaşları kendi çadırlarına çağıran gönüllüler, zaman geçtikçe rekabet etmeye başladı.

Bugün hem sabah hem de akşam bölgeye giderek gözlemlerde bulunduk. Artık Kent Meydanı'nın birçok bölgesine konulmuş bidonlarda yakılan ateş ile çevresinde toplanan görevliler dışındaki vatandaşlar çeşitli konularda sohbet ediyor ve zaman geçiriyor. Gönüllüler de iş yükü azaldığı için yine çay sohbeti yapmak zorunda kalıyor.

İlgili yetkililerin kendi belirleyeceği noktalar da yardımlar toplanmaya devam edilebilir. Ancak amacının dışına çıkmış Kent Meydanı noktasının bir an önce taşınılmasında fayda var. 

Tekrar belirtmek istiyoruz. Yüreğimizin yandığı şu  günlerde ilk günden bu yana gece, gündüz ve soğuk demeden emek veren çalışan tüm gönüllülere yürekten teşekkür ediyoruz.

Bir de unutmadan yardım toplama sürecinde çevre güvenliğini sağlayan İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine de ayrıca teşekkür ediyoruz.

Milletimizin başı sağolsun.

iiiiiiiiiiiiiiiii.jpg

111111111111111-001.jpg

222222222222222.jpg

333333333333-003.jpg

4444444444444-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler