İLK GÜNDEN ÇERÇİOĞLU'NUN KOLTUĞUNA GÖZ DİKTİ

İLK GÜNDEN ÇERÇİOĞLU'NUN KOLTUĞUNA GÖZ DİKTİ

İYİ Parti Efeler’de İlçe Sekreteri Şevki Çıldır, başkanlığa talip oldu. 15 Şubat’ta yapılacak kongrede aday olduğunu açıklayan Çıldır, “Ben ve ekibim, yaydan fırlamış çelik bir ok gibi geliyoruz” dedi.

İYİ Parti Efeler İlçe Başkanı Fatih Arslan’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla özel nedenlerden dolayı başkanlığa aday olmayacağını açıklamıştı. Arslan’dan boşalan koltuğu İlçe Sekreteri Şevki Çıldır talip oldu. Turistik Park’ta yoğun bir katılımla düzenlediği basın toplantısında konuşan Çıldır, “Adaylığımız partimizin kuruluşundan beri yapmış olduğum görevlerin bugün gelinen noktada bana yüklediği bir sorumluluktur. Aldığımız sorumluluğun büyüklüğünün ve ciddiyetin farkındayız. Bir demokrasi mücadelesi sonucunda kurulmuş olan bu partinin neferleri olarak bizleri kongre sürecine ulaştıran yüce Rabbime hamdolsun” dedi.

 

TÜRK MİLLETİNE DERİN BİR NEFES ALDIRACAĞIZ

 

Kongrelerin İYİ Parti açısından önemine vurgu yapan Çıldır, “Yapılacak olan ilk seçimlerde hem yerelde hem genelde iktidar olacağız. Büyük Türk milletine derin bir nefes aldıracağız. Hakkın ve haklının yanında olacağız. Başaracağız, başaracağız, başaracağız. İktidar olmanın yolu güçlü teşkilat yapısından geçiyor. Bu yüzden biz Efeler ilçeyi yönetmeye talibiz. Biz bu teşkilatı daha da güçlendirmeye talibiz. Biz, bu teşkilatı örnek bir teşkilat yapısını kurmaya talibiz. Ekip çalışmasını iyi biliyoruz, istişareye önem veriyoruz. Ben ve ekibim, yaydan fırlamış çelik bir ok gibi geliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

İKTİDAR OLMA SÖZÜ VERDİ

 

Adaylık açıklamasında önemli noktalara değinen Çıldır'ın 'Yapılacak olan ilk seçimlerde hem yerelde hem genelde iktidar olacağız' sözleri dikkat çekti. Bilindiği üzere Aydın'da son yapılan yerel seçimlerde Millet İttifakı Adayı Özlem Çerçioğlu rakiplerini geride bırakarak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olmuştu. Çıldır'ın bu sözleri üzerine yerelde zaten iktidar olan Millet İttifakı'nın bir dahaki seçimlerde yol ayrımı mı yaşayacak sorusu gündeme geldi.

 

Programa, İYİ Parti İl Başkanı Cemal Sarı, 23. Dönem Aydın Milletvekili ve İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Recep Taner, İYİ Parti Efeler İlçe Başkanı Fatih Arslan, ilçe başkanları, İYİ Parti Efeler İlçe Başkan Adayı İlhan Adıyaman, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler