İlk iftarını öğrencilerle açtı

İlk iftarını öğrencilerle açtı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Ramazan ayı boyunca öğrencilere iftar yemeği verecek. Bu kapsamda, ADÜ’de verilen ilk iftar yemeğinde Aydın Valisi Yakup Canbolat, öğrencilerle bir araya gelerek ilk iftarını yaptı

ADÜ, geçtiğimiz günlerde Merkez Kampüs Yemekhanesi’nde öğrencilere ücretsiz iftar yemeği verileceğini duyurmuştu.

Dün ilk iftarın gerçekleştiği ADÜ’de öğrencilere başta Aydın Valisi Yakup Canbolat ve Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent olmak üzere, Merkez Valisi Hakan Yusuf Güner, Aydın Baro Başkanı Av. Sezgin Çetin, Vali Yardımcısı Dr. Halil İbrahim Ertekin, Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, ADÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem, Prof. Dr. Nuh Kılınç, Prof. Dr. Erkan Salan, ADÜ Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu, Aydın İl Müftüsü Hasan Güneş, Vakıflar Bölge Müdürü Yusuf Dural, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, akademik ve idari kadro ile bir araya geldiler.

iftar-001.jpg

Ramazan ayı süresince iftar yemeğinin, ADÜ Merkez Yemekhanesi’nde öğrencilere ücretsiz olacağını belirten Rektör Kent, “Sevgi, hoşgörü ve dayanışma duygularının en derinden yaşandığı on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına kavuşmanın sevincini öğrencilerimizle birlikte yaşıyoruz. Üniversitemizde öğrencilerimizle her fırsatta bir araya gelme gayreti içerisindeyiz. Bugün de Ramazan ayının bereketini birlikte yaşıyor, bir arada olmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Beraberken bereketlenen soframız, inşallah tüm ay boyunca öğrencilerimiz için kurulacak. Rabbim oruçlarımızı, niyetlerimizi kabul etsin inşallah” dedi.

vali-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler