İlklerin adamı Volkan Demirci

İlklerin adamı Volkan Demirci

Halı Saha Federasyonu Aydın Temsilcisi Volkan Demirci tarafından Aydın’da ilk defa düzenlenen halı saha liginde ter döken takımların kaptanları bu sefer dostluk maçında sahaya çıktılar. Çekişmeli bir mücadeleye sahne olan maçın ardından, çiğ köfte partisi

Halı Saha Federasyonu Aydın Temsilcisi Volkan Demirci Aydın’da farklı organizasyonlarla ön plana çıkmaya devam ediyor. Yıllardır Aydın’da çeşitli turnuvalar düzenleyen ve ilk defa lig statüsünde bir organizasyona imza atan Demirci, ligdeki takımların daha fazla kaynaşması için çeşitli organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor. Son olarak halı saha ligine katılan 16 takımın kaptanlarından oluşan Yıldızlar ve Efsaneler takımı dostluk için sahaya çıktı.

 

Adnan Menderes Üniversitesi spor kompleksinde oynanan mücadelede Efsaneler, Yıldızları 5-1 mağlup etti. Maçın ardından çiğ köfte partisinde bir araya gelen futbolseverler doyasıya eğlendi.

 

HALISAHA MAÇLARI YENİ ARKADAŞLIKLAR KAZANDIRDI

 

Bu tür organizasyonların öncelikli hedefinin kaynaşma olması gerektiğini dikkat çeken Volkan Demirci, “futbol insanların tanışıp kaynaşabilmesi için büyük bir olgu. Şehirlerde ancak iş arkadaşıysanız bir araya gelebiliyorsunuz. Futbol ise hiç tanımadığın insanlarla aynı yöne bakabilmektir. Halı saha ligi sayesinde birçok yeni arkadaşla tanıştık. Ve tanışmayı bir adım öteye götürmek için böyle bir organizasyon planladık. İnşallah önümüzdeki günlerde bu tür organizasyonları devam ettireceğiz. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Takım kaptanları organizasyon sonunda Volkan Demirci ve organizasyon ekibinde yer alan diğer isimlere teşekkür ettiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler