İnal: İlçemizin Başarısını Tüm Ülke Gündemine Taşıdık

İnal: İlçemizin Başarısını Tüm Ülke Gündemine Taşıdık

Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşen 33. Uluslararası Tüketici Zirvesi'ne katılarak "Pandemi Sürecinde Karacasu Başarısı" ndan bahsetti.

LOBIN TURKEY tarafından bu yıl 33. sü düzenlenen zirvenin ana konusu covid-19 sürecinde belediyelerin çalışmasıydı.Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal'ın özel olarak davet edildiği zirvede ilçenin pandemi sürecindeki başarılı çalışmaları anlatıldı.

Eli, Dili, Yeri güzel insanların yaşadığı şehir Karacasu'dan herkese selam getirdim diye sözlerine bahşlayan Başkan İnal "Pandemi süreci hala devam etmektedir. Bundan dolayı, Karacasu ilçemizde, almış olduğumuz önlemleri sürdürmeye devam edeceğiz. Şirin ilçemizin başarısını tüm Ülke gündemine taşıdık. İnşallah bu güne kadar yürüttüğümüz başarıyı önümüzdeki süreçtede başarıyla sürdürmek istiyoruz. Bu konuda hemşerilerimizin desteğinden dolayı kendilerine de teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 

Başkan İnal programın sonunda kendisini zirveye davet eden LOBIN TURKEY yetkililerine Karacasu'ya özgü seramik ustalarının ellerinden çıkan cezve ve fincan takımı hediye etti.

whatsapp-image-2020-07-20-at-12-23-56.jpeg

whatsapp-image-2020-07-20-at-12-23-55.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler