İnal: Şantajlara, montajlara, fitnelere fırsat vermedik

İnal: Şantajlara, montajlara, fitnelere fırsat vermedik

Karacasu Belediye Başkanlığı yaptığı süreçte, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa eden Zeki İnal'dan flaş bir açıklama geldi.

Karacasu Belediye Başkanlığı yaptığı süreçte sürpriz bir şekilde görevi bırakma kararı alan Zeki İnal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. 

İnal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

"Saygıdeğer Kamuoyu ve 
Ömrüm Boyunca Değer Vereceğim 
Sevgili Karacasulu Hemşerilerim… 

Her daim Karacasu’ya hizmet etmeyi dava olarak bildim. Çok meşakkatli yollardan geçtik. Sizlere hizmet için kavgayı göze aldık. Şantajlara Montajlara Fitne Fesat ve Kumpaslara eğilmedik mücadele ettik. 

Bu süreçte aileme şahsıma ve kutsal değerlerime bir çok saldırı yapıldı. Tehditler ve Hakaretlerle yıldırmaya çalıştılar. Yılmadık Dik Durduk!!! Durmaya da devam edeceğiz. Ailem başta olmak üzere bu çetin süreçte destek veren tüm sevenlerime minnettarım. Allah hepsinden Razı olsun. 

Sonuçta bu yıldırma karalama ve itibarsızlaştırma girişimlerinden bazıları için hukuk yoluna başvurduk. Geçtiğimiz hafta bu iki ayrı hakaret ve tehdit gerekçesi ile cezalandırılması istenilen Sanık A. T. Karacasu Asliye Ceza Mahkemesi tarafından ayrı ayrı olmak üzere toplamda 1 yılı aşkın olmak süreyle cezalandırıldı. Bu melun saldırıların tehdit ve hakaretlerin maşası olan kişiye karşı haklılığımız ve hakkımızı Adalet önünde tescil ettirdik. 

Yargının bağımsızlığına ve Hukukun üstünlüğüne olan inancımdan bir an olsun vazgeçmeden mücadeleme Karacasu için Dik durarak vermeye devam edeceğim. Kimse şahsımı Karacasu’ya hizmet aşkından alı koyamaz. Hiçbir güç bizi yolumuzdan geri döndüremez. 

Şahsım nezdinde hizmet etmemi engellemek için kurgulanan Tehdit ve Hakaretler adına Adalet yerini buldu. Diğer maddi ve manevi sosyal ve hukuki saldırılar için de önümüzde ki günlerde elbet adaletin yerini bulacağından hiç şüphemiz yoktur. 

Değerli hemşerilerim meşakkatli ve zor zamanlardan geçiyoruz. Lakin birlik beraberlik ve azmimizi kaybetmeden güzel günlere omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Karacasulu hemşerilerimin refahı huzuru ve geleceği için safları daha sıkı tutacağız. 

İnşAllah Hasretle Kucaklaşacağımız Birlikte Başaracağımız yarınlara kadar Saygıyla Sevgiyle ve Selametle Selamlıyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler