İncirliova Belediyesi Acarlar İçin Seferber Oldu

İncirliova Belediyesi Acarlar İçin Seferber Oldu

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, hortum felaketiyle yüzleşen Acarlar Mahallesi sakinlerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün geçtiğimiz günlerde uyarısını yaptığı kuvvetli rüzgar ve kuvvetli sağanak yağışın en çok etkilediği yerleşim yerlerinden biri de Aydın’ın İncirliova İlçesi’ne bağlı Acarlar Mahallesi oldu. 

 

Öğleden sonra etkisini gösteren kuvvetli yağış ve rüzgarın neden olduğu hortum, Acarlar’da elektrik direklerini yerlerinden sökerken birkaç ev ve damın çatılarını uçurmuştu. 

 

Acarlar’da hasar tespit ve yardım çalışmaları devam ederken İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bölge halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Kaya, “Acarlar Mahallemizde etkili olan fırtına nedeniyle belediyemize ait şantiyenin çatısı büyük zarar gördü. Kopan elektrik kablolarını onarmak için çalışmalar sürüyor. Çatısı uçan bir damın altında kalan hayvanı kurtarmak için belediyemiz ekiplerince çalışma yapıldı. Çok şükür can kaybı ve yaralı yok. Emeğin Başkenti Acarlar Mahallemize büyük geçmiş olsun.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler