İncirliova Kapalı Pazar Yeri’nin çehresi değişti

İncirliova Kapalı Pazar Yeri’nin çehresi değişti

İncirliova Belediyesi, Başkan Aytekin Kaya’nın talimatları ile işletmesini yeniden devraldığı Kapalı Pazar Yeri’nde yaptığı yenileme, bakım, onarım ve sağlıklaştırma çalışmaları ile pazar yerinin çehresini değiştirdi.

İncirliova’nın en büyük pazarı olan Cuma pazarının kurulduğu, otopark ve cemiyet alanı olarak da kullanılan Kapalı Pazar Yeri’nin işletmesi geçtiğimiz günlerde Başkan Kaya’nın girişimleri ile yeniden İncirliova Belediyesi’ne geçmişti. Özellikle hafta sonu yapılan cemiyetlerde çalınan yüksek sesli müziklerin, vatandaşları rahatsız etmesi üzerine harekete geçen Başkan Kaya, işletmeci firma ile anlaşma sağlayarak Kapalı Pazar Yeri’nin işletmesinin belediye bünyesine geçmesini sağladı. İlk olarak, Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen cemiyetlerde, müzik çalınması ve yemek pişirilmesinin önüne geçerek vatandaşların taleplerinin yerine gelmesini sağlayan Başkan Kaya, pazar yeri ile ilgili yenileme çalışmalarını da başlattı. Pazarcı esnafı ve vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda alışveriş yapmaları için yapılan çalışmalar ile Kapalı Pazar Yeri’nin giriş bölümüne zabıta notası oluşturuldu. Alan içerisindeki güvenlik tedbirleri arttırılarak var olan güvenlik kameralarına ilave 10 kamera eklendi, 24 saat kayıt alınır konuma getirildi. Kapalı Pazar Yeri’nde bulunan umumi tuvaletler yenilenerek, destek kolonları, giriş-çıkış kapıları ve duvarlarda boyama işlemleri gerçekleştirildi. incirliova-kapali-pazar-yerinin-cehresi-degisti-1-1.jpg

incirliova-kapali-pazar-yerinin-cehresi-degisti-1-1.jpg

“ESNAF VE VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”

Başkan Kaya, Kapalı Pazar Yeri’nde yapılan yenileme çalışmalarına ilişkin, “Pazarcı esnafımızın ve vatandaşlarımızın sağlıklı koşullarda alışverişlerini yapabilmeleri en önemli önceliğimiz. Bu doğrultuda işletmesini devraldıktan sonra ilk iş olarak Kapalı Pazar Yerimizde bakım onarım ve yenileme çalışmalarımıza başladık. Kapalı Pazar Yeri ilçemizin en hayati noktalarından biri. Cuma günü adeta iğne atsanız yere düşmeyecek bu alanda, zamana ve kullanıma bağlı tadilat isteyen yerler vardı. Ekiplerimiz ivedilikle buralarla ilgilendi. Halk sağlığı açısından en önemli alanların başında gelen umumi tuvaletler baştan aşağı yenilendi. Kapı, kolon ve duvarlar boyandı. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerinin anında yerine getirilebilmesi için alanda bir zabıta noktası oluşturduk. Öte yandan güvenlik tedbirleri doğrultusunda içerideki kamera sayılarımızı arttırdık. Birkaç küçük işlem daha kaldı. Sonrasında Kapalı Pazar Yerimiz yenilenmiş şekilde hizmet vermeye devam edecek. Esnaf ve vatandaşlarımızın her zaman hizmetindeyiz.” ifadelerine yer verdi.

incirliova-kapali-pazar-yerinin-cehresi-degisti-1-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler