İncirliova sel olup meydana aktı

İncirliova sel olup meydana aktı

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aytekin Kaya’nın Yahya Ümit Orbay Meydanı’nda düzenlemiş olduğu ‘Yeniden İncirliova Büyük Buluşması’ görülmemiş kalabalığa sahne oldu.

Başkan Kaya’nın yerel seçimlere bir gün kala düzenlemiş olduğu ‘Yeniden İncirliova Büyük Buluşması’ mitinginde miting alanı insan seli ile doldu taştı. Meydana sığmayan coşkulu kalabalık mitingi Sevgi Yolu başta olmak üzere meydana çıkan cadde ve sokaklardan takip etti. Seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği mahalle ziyaretlerinde büyük bir ilgi ve sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Kaya mahallelerde yaşanan coşkuyu bu defa Yahya Ümit Orbay Meydanı’na taşıdı. ‘Yeniden İncirliova Büyük Buluşması’nda AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Alp Kayır, AK Parti ve MHP İl Yöneticileri de Başkan Kaya’yı yalnız bırakmadı.

whatsapp-gorsel-2024-03-30-saat-11-35-38-d45873c7.jpg

İNCİRLİOVA’DA YATIRIM VE HİZMET KONUŞULACAK

Mitingde coşkulu kalabalığa seslenen İl Başkanı Ökten, “Bu kalabalık bize İncirliova’da seçimin bittiğini çok net bir şekilde gösteriyor. İncirliova, 31 Mart akşamı halk adamı, hizmet adamı Aytekin Kaya ile yoluna devam edeceğinin resmini bugünden veriyor. 1 Nisan sabahından itibaren Aydın’da Mustafa Savaş’ında kazanması ile birlikte İncirliova kavga ve kaosu değil, birlik, beraberlik ve uyum içerisinde gerçekleştirilen yatırımları konuşacak, hizmeti konuşacak.” ifadelerini kullandı.

whatsapp-gorsel-2024-03-30-saat-11-35-38-455c7b7d.jpg

KAZANAN YENİDEN İNCİRLİOVA OLACAK

İl Başkanı Ökten’in ardından mikrofona gelen Başkan Kaya, seçim çalışmaları boyunca kendisini büyük bir ilgi ve coşku ile karşılayan 28 mahallenin tamamına ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirterek, “Bir ay boyunca çok güzel bir seçim kampanyası yürüttük. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın büyük ilgi ve sevgisi ile karşılaştık. 5 yıl boyunca kimsenin siyasi partisine bakmaksızın gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin karşılığında, tüm İncirliovalıların takdirini kazandığımızı çok net bir şekilde gördük. İftira , yalan ve çamur siyaseti yapanlara temsil ettiğimiz makamın ve şahsımızın saygınlığıma yakışır şekilde en güzel cevabı onları muhatap almayarak verdik. İktidara giden yolun İncirliovalıların kalbinden geçtiğinin bilinci ile yanlış yollara girmedik, yalnızca ve yalnızca vatandaşlarımızın kalplerine girdik. 31 Mart günü bu büyük sevgi ve ilgi sandıklara da yansıyacak. İncirliova’nın kendi güzel, kalbi güzel insanlarının desteği ile kazanan yeniden İncirliova olacak.” dedi.

whatsapp-gorsel-2024-03-30-saat-11-35-39-0c2253ef.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler