İncirliova’da Başkan Kaya coşkusu

İncirliova’da Başkan Kaya coşkusu

Yerel seçimlere az bir zaman kala siyasi arenada hareketlilik artarken Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya seçim çalışmaları kapsamında yaptığı mahalle ziyaretlerinde yoğun ilgi ve sevgi gösterileri ile karşılandı.

Son üç günde Köprüovası, Şirindere, Karagözler, Beyköy, Palamut, Arpadere, Arzular ve Eğrek mahallelerini ziyaret eden Başkan Kaya’yı mahalle sakinleri çiçeklerle karşılarken başta kadınlar olmak üzere, birçok vatandaşın yol kenarlarından, evlerin balkon ve pencerelerinden Başkan Kaya’ya sevgi gösterilerinde bulunduğu görüldü. Gittiği mahallelerde tüm vatandaşlar ile tek tek tokalaşan ‘Halkçı Başkan’ lakaplı Başkan Kaya’nın mahalle sakinlerinin tamamına yakınını tanıması ve isim isim bilmesi ise dikkat çekten bir başka nokta oldu.

BAŞKAN KAYA’DAN ANINDA GÖRÜNTÜ

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği mahallelerde vatandaşların, görüş öneri ve taleplerini de dinleyen Başkan Kaya, taleplerin anında değerlendirilmesi için vatandaşların yanında ilgili kurum müdürlerini arayarak belediye ile işbirliği içerisinde yapılacak yatırımların sözünü de aldı. Arzular Mahallesinin Yalkıdere Çayı üzerindeki köprü sorunu için DSİ 21. Bölge Müdürü Birol Çınar ile görüşüp söz alan Başkan Kaya, halı saha isteyen iki mahalle için ise İl Gençlik ve Spor Müdürü Cenap Fillikçioğlu ile görüşerek yatırımların sözünü aldı.

AYRIM YOK HİZMET VAR

Gittiği mahallelerde vatandaşlara hitap eden Başkan Kaya, “Beş yıl boyunca kapısı herkese açık, çayı kahvesi içilen, kapısından kimsenin boş dönmediği bir başkan oldum. İncirliova’da herkes şunu iyi gördü, Aytekin Kaya varsa sıkıntı yok. Bundan sonra da aynı şekilde ayrım yapmaksızın vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

c844a084-bda6-4e54-bef9-3d7181026b34.jpg

4ec76323-d748-4f33-980f-8853430aaa55.jpg

c9414279-a527-4e22-a9cf-219bf1ec226f.jpg

73f998ca-669a-495b-bd68-5b6d97cafc27.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler