İncirliova'da kriz bitmiyor

İncirliova'da kriz bitmiyor

İncirliova’da bulunan Prof. Dr. Türkan Saylan Caddesi’ne altyapı, sıcak asfalt kaplama ve kaldırım çalışmasını belediye hizmet binasının önünden başlatan BŞB için, Başkan Kaya göndermeli bir teşekkür mesajı paylaştı.

İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti’ye katılan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın geçişinin ardından ilçede sular bir türlü durulmuyor. BŞB ile İncirliova Belediyesi arasında yaşanan krizlere bir yenisi daha eklendi. Daha önce BŞB tarafından verilen bazı araçlar geri alınırken bu sefer de yol yapım çalışmalarına belediye hizmet binasının önünden başlatılması tansiyonu yükseltti.

“YILLARDIR BEKLEDİĞİMİZ HİZMETİ ALALIM”

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, “Demek ki oluyormuş. 4 buçuk yıl İncirliova halkını hizmet için bekletmeye gerek yokmuş. Tam da belediye binasının önünün kazılması biraz manidar ama yine de teşekkür ederiz. Özlem Çerçioğlu’nu İncirliova’da Aydın Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki tüm yolları yapmaya davet ediyorum. Sadece burayla kalmasın tüm yolları yapsın, İncirliova yıllardır Büyükşehir’den beklediği hizmetleri alsın” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler