İncirliova'daki baltalı dehşette karar çıktı! 18 yıl hapis...

İncirliova'daki baltalı dehşette karar çıktı! 18 yıl hapis...

Aydın’ın İncirliova ilçesinde boşanma aşamasındaki eşine baltayla saldıran İsmail Demirci hakkında mahkeme kararını verdi. Sanık Demirci, öldürmeye teşebbüsten 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Geçtiğimiz ocak ayında yaşanan olayda, boşandığı eşi İlke Kuleli'ye çalıştığı markette baltayla saldıran ve kasten öldürmeye teşebbüs suçuyla 24 yıl hapis cezası istenen İsmail Demirci hakkında makeme kararını verdi. 1. Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkan tutuklu eski eş İsmail Demirci, 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
 

‘‘ÖLDÜRÜLDÜKTEN SONRA DEĞİL YAŞARKEN ANLAŞILMAK İSTİYORUM’’
Baltalı saldırıya uğrayan İlke Kuleli, "Şikayetçiyim. Sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Öldürüldükten sonra değil yaşarken anlaşılmak istiyorum" diye konuştu.

Mağdurun avukatı Kübra Hergül yaptığı açıklamada, "Sanık eylemine tasarlayarak işlemiştir. Markete neden baltayla girdiğini açıklayamamıştır. Sabıka kayıtları ve gönderdiği mesajlar suçu işleyeceğini göstermektedir. Sanık ile mağdur olay tarihinden hala evlidirler. Olay eşe karşı işlenmiş kabul edilmektedir. Mağdur kendisini korumak amaçlı elleriyle başını tutmamış olsaydı. Boynu gövdesinden ayrılırdı. Ancak ellerini feda etmek zorunda kalmıştır. Herhangi bir indirim uygulanmadan en üst sınırdan cezalandırılmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 

"SAVCININ MÜTALAASINI KABUL ETMİYORUM’’
Sanık İsmail Demirci, "Savcının mütalaasını kabul etmiyorum. Çok pişmanım. Keşke yaşanmasaydı" dedi.
 

NE OLMUŞTU?
Geçtiğimiz Ocak ayında İncirliova'da yaşayan İsmail Demirci boşandığı eşi İlke Kuleli'ye çalıştığı markette baltayla saldırmış ve talihsiz kadın 2 elinden yaralanmıştı. Bir parmağını kaybeden kadının diğer parmakları işlevini kısmı olarak sağladığı tespit edilmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler