İncirliova'daki gasp olayında flaş gelişme

İncirliova'daki gasp olayında flaş gelişme

Aydın’ın İncirliova ilçesinde 12 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddiasıyla ile M.Ö'nün parasını alıp ardından darp eden 3 kişi "kişiyi hürriyetinden yoksun kılarak gasp etmek" suçundan tutuklandı.

Olay, Aydın'ın İncirliova ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aykut Ozan Caddesi üzerinde saat 00.30 sıralarında akli dengesi yerinde olmayan 32 yaşındaki M.Ö, için 12 yaşında kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiası ortaya atıldı.

Sokak ortasında genci dövmeye başlayan O.B, A.B, A.Ş, çevredeki vatandaşları da galeyana getirerek olayı büyüttü. Bölgeye sevk edilen İncirliova polisi genci ellerinden alarak emniyete götürdü. Gencin ifadesinde ise gerçek ortaya çıktı. Daha önceden M.Ö ile husumetli oldukları ortaya çıkan 3 kişi, taciz yalanıyla darp edip olaydan sıyrılmaya çalıştılar. Herhangi bir taciz başvurusu gelmeyince gerçeği araştıran polis, 3 kişinin peşine düştü.

Zihinsel engelli genci taciz yalanıyla darp eden ve parasını alan O.B, A.B, A.Ş, gözaltına alındı. Bugün Aydın Adliyesine sevk edilen 3 şahıs, "kişiyi hürriyetinden yoksun kılarak gasp etmek" suçundan tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler