İncirliovalı berber feci kazada hayatını kaybetti

İncirliovalı berber feci kazada hayatını kaybetti

Koçarlı'da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Muzaffer Aktürk ve İncirliova'da berberlik yapan Salih Has hayatını kaybetti.

Kaza, saat 10.00 sıralarında Koçarlı'ya bağlı Satılar Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Efeler ilçesinden düğüne gitmek için Koçarlı' ya gelen bir ailenin içerisinde bulunduğu 09 FN 355 plakalı otomobil virajı almayarak yol kenarındaki ağaca çarptı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı incelemede Muzaffer Aktürk ve İncirliova'da berberlik yapan Salih Has'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Kazada ağır yaralanan 2 kişi ise hastaneye kaldırıldı.

Aktürk ve Has'ın acı haberi sevenlerini ve tüm Aydın'ı yasa boğdu. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.


Has'ın ölüm haberinin ardından sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınlayan AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, "İncirliovamızın sevilen esnaflarından berber Salih Has abimiz trafik kazası sonucu hakkın rahmetine kavuşmuştur Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler