İncirliovalılar Balık Restorant’ı çok sevdi

İncirliovalılar Balık Restorant’ı çok sevdi

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın öncülüğünde İncirliova Belediyesi tarafından 2023’ün Eylül ayında sosyal tesis olarak ilçeye kazandırılan Balık Restorant kısa zamanda İncirliova’nın yeni lezzet durağı oldu.

Hayata geçirdiği yatırımlarla İncirliova’nın çehresini değiştiren Başkan Kaya’nın 2023 yılı yatırımları arasında yer alan Balık Restoran ilçe sakinleri tarafından çok sevildi. Perşembe günleri hariç haftanın yedi günü saat 17:00’den sonra hizmet veren restorant, güler yüzlü kaliteli hizmeti, uygun fiyatlı ve leziz menüleri ile vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

BALIK RESTORANT İNCİRLİOVA’YA DEĞER KATTI

Balık Restorant’ın ilçe için önemine dikkat çeken Başkan Kaya “İncirliovamıza yakın zamanda kazandırdığımız Balık Restorantımıza, ilçe sakinlerimizin ve çevre ilçelerden gelen vatandaşlarımızın yoğun ilgi göstermesi bizleri hem memnun etti hem de ne kadar doğru bir yatırım yaptığımızı bir kere daha gösterdi. Günümüzde gastronomi alanında yapılan yatırımların önemi her geçen gün artıyor. Bir ilçenin gelişmesinde, en önemli faktörlerden biri de vatandaşların aileleri ile birlikte sosyalleşebilecekleri kaliteli hizmet alabilecekleri tesis sayısının yeterli olması. Balık Restoran bu doğrultuda ilçemize değer katan çok önemli bir yatırım oldu. Özellikle balığa ilgi duyan vatandaşlarımızın, uygun fiyatlı, lezzetli menüleri ile kaliteli ve güler yüzlü hizmet alabilecekleri tesisimize herkesi davet ediyorum. Önümüzdeki süreçte yine gastronomi alanında ilçemize katkı sağlayacak yeni tesisler kazandırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2024-06-12-at-13-26-14.jpeg

whatsapp-image-2024-06-12-at-13-26-13.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler