İncirliova’nın 33 yıllık mekanı yeni yerinde

İncirliova’nın 33 yıllık mekanı yeni yerinde

İncirliova’nın 1991’den bu yana sarrafiye olarak hizmet veren işletmesi Kaya Sarrafiye göz alıcı bir açılışla yeni mağazasını açtı.

İncirliova’nın en eski sarrafiyelerinden olan Kaya Sarrafiye, Sevgi Yolu üzerinde bulunan yeni ve son derece şık mekanı 'Kaya Premıum'un açılışını geniş katılımlı bir törenle gerçekleştirdi. Sevgi Yolu üzerinde yer alan önceki mağazanın yaklaşık 100 metre ilerisine taşınan Kaya Premıum'un açılış törenine, İncirliova Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, siyasi partilerin ilçe başkanları, kurum müdürleri, STK başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Başkan Kaya'nın misafirleri ile tek tek ilgilendiği açılış töreninde davetliler ışıltılı dekorasyonu ile dikkat çeken yeni mekanı da görme fırsatı buldu.

HİZMET KALİTESİ ARTTI

Kaya Premıum'un açılış töreninde konuşan Başkan Kaya, “Kaya Sarrafiye olarak 33 yıldır İncirliovalı vatandaşlarımıza, kardeşim Sadık Kaya ile birlikte en güzel şekilde hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımızın bize her geçen gün ilgi ve sevgilerinin artması ile önceki mekanımız artık yetersiz gelmeye başlamıştı. Hizmet sektörü kalite konusunda sınırın olmadığı bir alan. Bunun bilinci ile hareket ediyoruz. Hizmet kalitemizi daha da yukarılara çıkarmak ve müşterilerimizi daha ferah ve konforlu bir ortamda ağırlamak için yeni mağazamızı oluşturduk ve bugün hizmete açtık. Yeni mağazamızın hizmete açılmasının yanı sıra bugün bir haklı gururu ve mutluluğu daha yaşıyoruz. 33 yıl önce kardeşim Sadık Kaya ile birlikte başladığımız esnaflık yolculuğuna, yıllardır bizimle birlikte olan, yanımızda yetişen evlatlarımız Kerem ve Hürrem Kaya'yı da dahil ederek gençlerimizi de sektöre kazandırıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde hizmet verecek yeni mağazamızın ilçemize ve tüm hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bizleri sevip sayıp açılışımıza katılan, arayan, mesajla hayırlı olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın.” ifadelerine yer verdi.

img-20240725-wa0029.jpg

img-20240725-wa0028.jpg

İŞLETMEYİ YENİ KUŞAK SÜRDÜRECEK

Açılışta konuşan bir başka isim Sadık Kaya ise, “33 yıl önce abi kardeş başladığımız esnaflık yolculuğuna, yeni bir işletmede evlatlarımız Kerem ve Hürrem ile birlikte devam edecek olmanın haklı gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bugüne kadar hemşerilerimize verdiğimiz hizmet kalitesini, yeni mağazamız ile daha üst seviyelere çıkararak şık ve ferah bir ortamda hizmet vermeye devam edeceğiz. Bizleri sevip sayıp açılışımıza katılan, arayan, mesajla ulaşan tüm herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler