İnsan Vakfı'ndan örnek hareket

İnsan Vakfı'ndan örnek hareket

İnsan Vakfı Korona virüs (COVİD-19) ile mücadelede nedeniyle Türkiye genelinde 12 ildeki 29 yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti.

İnsan Vakfı'ndan yapılan açıklamada, “Kahramanca, fedakârca sağlık çalışanlarımız mücadelelerini sürdürmektedir. Bu zorlu mücadele sürecinde sağlık çalışanlarımız, kendi sağlıklarından emin olamamaktadır. Korona virüsü ile mücadele eden ve hastalığı ailelere bulaştırmaktan korktukları için eve gitmek istemeyen sağlık çalışanları için Türkiye genelinde ki 29 yurdu tahsis ettiklerini söyledi.12 ildeki 29 yurt sağlık çalışanlarına tahsis edilmek üzere hazır hale getirildi!.” İfadelerine yer verildi.

 

İnsan Vakfı Yurtlar Koordinatörü Furkan Albayrak Türkiye genelinde toplam 29 yurdumuzu sağlık çalışanlarına tahsis ettiklerini söyleyerek, şunları kaydetti: "Toplumsal mücadelemizi vermek zorundayız" Korona virüs (COVİD-19) ile mücadelede herkesin duyarlı olması gerektiğini söyleyen İnsan Vakfı Yurtlar Koordinatörü Furkan Albayrak, Çalışan arkadaşlarımızın moral ve motivasyonu çok önemli.

 

Evine, ailesini ve sevdiklerine sarılamasa da alınacak bu önlemlerle motivasyonları artırılmalıdır. Toplum olarak herkes sorumluluk almak zorundadır. Hep birlikte başaracağız. Toplumsal mücadelemizi vermek zorundayız. Biz kazanacağız. Herkes sorumluluğunu yerine getirsin ve mümkün olduğunca evden çıkmasın. Ülkemizi seviyoruz lütfen çocuklarımız ve ailemiz için biraz özverili olalım" şeklinde konuştu.

 

Bu kapsamda Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan İnsan Vakfı, Özel Efeler Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdunda sağlık çalışanları misafir edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler