İNTERNET ALIŞVERİŞİNİN GÜVENLİ ADRESİNDEN 'YENİ ÜRÜN'

İNTERNET ALIŞVERİŞİNİN GÜVENLİ ADRESİNDEN 'YENİ ÜRÜN'

Aydın'ın Efeler ilçesinde faaliyetlerine devam eden 'Bulut Kimya', yeni ürettikleri SMX Susuz Motor Yıkama Spreyi ile piyasada büyük yankı uyandırdı.

Aydın'da 2012 yılından itibaren faaliyet göstermeye başlayan Bulut Kimya, kaliteli ürünleri ve ulaşılabilir hizmet anlayışı ile güvenilir internet alışverişinin de adresi oldu. Firma yöneticisi Salman Ağaç, yeni ürünleri 'SMX Susuz Motor Yıkama Spreyi' ile piyasada çığır açtıklarını dile getirdi.

whatsapp-image-2020-11-26-at-16-08-14.jpeg

"ÜRÜN KALİTEMİZİ MÜŞTERİLEMİZE TESCİLLETTİRİYORUZ"

Firmalarında sattıkları tüm ürünlerin arkasında olduklarını belirten Ağaç, ürün memnuniyeti hakkında ki sorularımızı, "Ürünlerimizde ve üretimlerimizde o kadar iddialıyız ki, ürün kalitemizi müşterilerimize tescilletiriyoruz. Aydın’ın ve Türkiye’nin önde gelen sanayi ustalarına denettiriyoruz. Araç kozmetik markası olma yolunda başarılı adımlarla ilerliyoruz. Tüm müşteri eleştirilerini ve memnuniyetini önemseyerek tam hız devam ediyoruz." diyerek cevapladı.

SMX SUSUZ MOTOR YIKAMA SPREYİ

Uzun süren AR-GE çalışmaları sonrası yeni ürünleri SMX Susuz Motor Yıkama Spreyi'ni piyasaya çıkarttıklarını ve ürünlerinden tam memnunniyet aldıklarını belirten Ağaç, "Türkiye’de söylenildiği gibi ikinci adımız 'ÇARE'. SMX Susuz Motor Yıkama ürünümüzün adı. Ürünümüzün en büyük özelliği antistatik olması. Bu da toz itme özelliğidir, uzun zaman temizliğini korumasıdır. En önemli etkeni de, su ile yıkanılması önerilmeyen araç motorlarında, yalıtkan özelliği sayesinde elektrik ve elekronik beyin aksanına hiçbir şekilde zarar vermemesidir. Aynı zamanda uzun sürede parlaklık sağlar." dedi.

whatsapp-image-2020-11-26-at-16-08-141.jpeg

"YÜZDE 100'LÜK MEMNUNİYET ORANI VAR"

Ürün memnuniyetinin ve eleştirilerinin kendileri için en önemli misyon olduğunu belirten Ağaç, "Sosyal medya sayfalarımızda da görülebileceği gibi çok büyük bir memnuniyet oranı var. Resimleri, videoları, yorumları sosyal medya sayfamızda paylaşıyoruz. Yüzde 100’lük bir memnuniyet oranı var şu ana kadar, bu da kolay sağlanacak bir oran değil. Öncelikle tüm müşteri temsilcilerimizin kendilerine ait sosyal medya hesapları, telefonları ve şirket hatları mevcut. İletişim açısından müşterilerimiz memnun kalsın ya da kalmasın hiçbir zaman problem yaşamıyorlar, yaşamayacaklar. Ürünlerimiz aynı zamanda iade garantilidir. Halkımızın gözünde olan internet alışverişindeki önyargı duvarına yıkarak, bu işi hakkıyla hukukuyla ve güzel bir şekilde yapan bir firmayız." ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2020-11-26-at-16-19-07.jpeg

"DEZENFEKTANI FIRSATÇILIĞA ÇEVİRMEDİK, ÜCRETSİZ DAĞITIYORUZ"

Tüm dünyada etkili olan koronavirüsün kendilerinide etkilediğini fakat süreci başarıyla atlattıklarını söyleyen Ağaç, "Gecikme pandemi sürecinde yaşadığımız bir sorundu. Sıvı grubunda ürünler sattığımız için patlama oluyor, sızma söz konusu oluyor ama biz hiçbir şekilde kargoya bağlı aksama ve sıkıntılardan dolayı müşterimizi mağdur etmiyoruz. Gerektiğinde farklı bir kargo firmasıyla gönderim yapıyoruz, gerekirse ürünü tekrar kendimiz ulaştırıyoruz." dedi ve ekledi, "Biz pandemi sürecinde dezenfektan grubundaki ürünlerimizi ücretsiz olarak dağıttık. Tüm müşterilerimize kolonya gönderimi yaptık, şu anda da ofisimizi ziyaret eden tüm müşterilerimize ücretsiz dezenfektan dağıtmaktayız.  Dezenfektanı fırsatçılığa çevirmedik aksine ücretsiz dağıtım yaptık."

Aydın'lı vatandaşların tüm yeniliklerden haberdar olmak için kendilerini takipte kalmalarını söyleyen Ağaç, emniyet personellerine sundukları destek kampanyasının sürdüğünü belirtti ve ekledi, "Pandemi sürecinde başladık kampanyaya. Emniyet araçlarına ve Aydın ofisimizi ziyaret eden emniyet memuru  arkadaşlarımıza ücretsiz dezenfektan ikram etmekteyiz. Herkesi bekliyoruz."

whatsapp-image-2020-11-26-at-16-08-142.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler