İsabeyli uçacak

İsabeyli uçacak

Cumhur İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler İsabeyli’de başkan gibi karşılandı. Ergüler, seçilmesi durumunda İsabeyli’deki yatırımlara öncelik vereceğini bildirdi.

Seçim çalışmalarını mahalle mahalle gezip sorunları dinleyerek sürdüren AK Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, İsabeyli mahallesinde başkan gibi karşılandı.

Mahalleli, seçim otobüsü ile gelen Ergüler ve beraberindekileri meşalelerle karşıladı.Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdikleri Ergüler ile fotoğraf çektirmek için de sıraya girdi.

whatsapp-gorsel-2024-03-03-saat-10-35-02-0307db27.jpg

Nazilli’nin 13 yıl belediye başkanlığını yapan ve efsane başkan olarak tanınan Ergüler, semt sakinlerini dinledi, istek ve talepleri tek tek not etti.

İsabeyli’nin 2 dönem öncesine kadar kendi belediyesi olduğunu vurgulayan Ergüler mahallenin yatırımlarda ayrıcalığı olacağına söz verdi.

whatsapp-gorsel-2024-03-03-saat-10-35-06-1a7ac37c.jpg

“İsabeyli ile Nazilli’yi şöyle özdeşleştiriyorum. Büyükşehir yasasına göre Nazilli ile en küçük ilçemiz Yenipazar aynı görünüyor. İsabeyli ile en küçük mahallemizin aynı görülmeyeceğini buradan söylüyorum. Burada hizmet ayrıcalığı olacak.” diyen Ergüler mahallenin sorunlarını da çözüm yollarını da çok iyi bildiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler