İsabeyli’de sumatik kurulumu gerçekleşti

İsabeyli’de sumatik kurulumu gerçekleşti

Nazilli Belediyesi, İsabeyli Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan iyi su çeşmesine sumatik kurulumu gerçekleştirdi.

Mesai saati gözetmeyen otomat sistem sayesinde vatandaşların istediği zaman iyi suya ulaşabileceğini söyleyen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İsabeyli Mahallesi’ne giderek ilk su dolumunu bizzat yaptı.

 

 

Başkan Özcan, “İsabeyli Mahallemize hayırlı olsun”

 

 

Sumatik ile çağa uygun, hızlı ve ekonomik bir şekilde vatandaşların su teminini karşılayabildiğini ifade eden Başkan Özcan, “İlk olarak geçtiğimiz Şubat ayında Atatürk Parkı doğusunda bulunan alana sumatik kurulumumuzu yaptık. Vatandaşlarımızdan gelen olumlu geri dönüşler ve mahalle sakinlerimizin de talebi üzerine bugün İsabeyli Mahallemizde sistemimizi kurduk. Sumatik ultraviyole ışın sistemi ve arıtma filtresi ile su içerisinde zararlı organizmaları tamamen ortadan kaldırarak, kanserojen madde içermeyen borulama sistemi ile vatandaşımıza en sağlıklı suyu sağlamak belediyemizce hedeflenmiştir. Sumatik makinesi ile çağımız teknolojisine uygun olarak dolum süresinin hızlanması, su kesintisi halinde yedek depolama sisteminin olması, su kaçağının önlenmesi ve vatandaşlarımızın istediği saatte hizmet edeceğinden gündüz yoğunluğunun azalacağı düşünülerek bu çalışma sonucu diğer mahallelerin iyi su noktalarına uygulanması öngörülebilecektir. İsabeyli Mahallemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 

 

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler