İshak Kurt hakkında açıklama geldi

İshak Kurt hakkında açıklama geldi

Kepez Belediyespor ile oynadığı maçta 1-0 mağlup olan Efeler 09 SFK’da maç sonu taraftarlarla tartışan İshak Kurt’a kulüp tarafından bazı yaptırımlar uygulandı.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Efeler 09 SFK, ligin ikinci haftasında evinde oynadığı maçta Antalya ekibi Kepez Belediyespor’a tek golle mağlup oldu. Maç sonunda tribünleri solduran taraftarların tepkisine sinirlenen İshak Kurt tribünlere yönelik sözlü hareketlerde bulundu. İshak Kurt’a davranışlarından dolayı kulüp yönetimi tarafından uyarılırken, bazı yaptırımlar uygulandı.

İLK LİG MAÇINDA MAALESEF ÜÇ PUAN ALAMADIK
Maç sonunda yaşanan olaylarla ilgili kulüp tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, 
“Pazar günü Efeler'in tek profesyonel takımı olarak geçen yıl BAL’da kazandığımız şampiyonluk kupasını büyük sevinçle kaldırdık ve “Hep birlikte nice kupalara” dedik. 4 yıl aradan sonra Adnan Menderes Stadyumu'nda yeniden profesyonel heyecan yaşattığımız için bizler de mutlu ve gururluyuz.
Ancak kendi sahamızda oynadığımız ilk lig maçında maalesef üç puanı alamadık ve mağlup olduk. Bu mağlubiyet bizi taraftarımızın büyük desteğine rağmen çok üzdü.”

GEREKEN UYARILAR YAPILDI
İshak Kurt’un uyarıldığı açıklamada, "Ama bizi asıl üzen, maçın başından sonuna kadar belirli bir grup tarafından bazı futbolcularımıza ve özellikle forvet oyuncumuz İshak Kurt’a çok ağır edilen küfürler oldu. Futbolcumuzun bu küfürler karşısında tribünlere yönelik hareketini hiçbir şekilde kabul etmediğimiz gibi, sabit noktalardan edilen ve son olarak ‘İnşallah Küme düşersiniz” şeklinde yapılan sözlü sataşmaların tamamen art niyetli bir yaklaşımla kasıtlı olarak gerçekleştiğini de spor ve basın kamuoyunun bilmesini isteriz.  Futbolcumuz İshak Kurt’a yönetim kurulumuz tarafından gereken uyarı yapılmış ve yaptırımlar uygulanmıştır. Her şeye rağmen biz önce Efeler, sonra Aydın'ı başarıyla, gururla temsil etmeye devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”  ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler