İŞKUR VATANDAŞIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

İŞKUR VATANDAŞIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

İŞKUR Aydın İl Müdürlüğü eski hükümlü ve engellilere verdiği destek ile kendi işlerinin patronu olmasını sağlıyor.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Aydın İl Müdürlüğü eski hükümlü ve engellilere destek olmaya devam ediyor. Son olarak Aydın İl Müdürlüğü’nden aldığı hibe desteğiyle engelli Mustafa Sıtkı Aktaş, kendi işinin patronunu olacak.

Mustafa Sıtkı Aktaş'ın hazırladığı projesi İŞKUR Aydın İl Müdürlüğü tarafından kabul edildi. Aktaş toplamda 59 bin liralık hibe desteği kazandı. Büyükbaş hayvancılığı yapacak olan Aktaş'ı tebrik eden İŞKUR Aydın İl Müdürü Rahmi Terzi, "Projesi onaylanan Mustafa kardeşimize iş hayatında başarılar diliyorum. Kendi işini kurmak isteyenleri İŞKUR'a bekliyoruz" dedi. 

whatsapp-image-2020-12-25-at-14-24-02-1.jpeg

Terzi sözlerini şu ifadelerle tamamladı. "İŞKUR'un engelli ve eski hükümlülere kendi işlerini kurmak üzere verdiği hibe projesi kabul edilen  Engelli Mustafa Sıtkı Aktaş ile Aydın Çalışma ve İş Kurumu arasında sözleşme imzalandı. Mustafa Sıtkı Aktaş 59 Bin liralık hibe desteği ile Koçarlı'da büyükbaş hayvancılık yapacak. Hibe desteği alarak kendi işinin patronu olmak isteyen engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımızı  İl Müdürlüğümüze ve Hizmet Merkezlerimize bekliyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler