İYİ Parti Aydın'da flaş gelişme: "Anne ve oğlu istifa etti"

İYİ Parti Aydın'da flaş gelişme: "Anne ve oğlu istifa etti"

İYİ Parti’de istifalar devam ediyor. İncirliova ve Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fatma Tabak ve oğlu İYİ Parti Aydın Gençlik Kolları eski İl Başkanı İsmail Tabak görevlerinden istifa ettiler.

Yerel seçimlere gün saydığımız şu zamanlarda İYİ Parti’de istifalar peş peşe geldi. İYİ Parti İncirliova ve Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fatma Tabak ve oğlu İYİ Parti Aydın Gençlik Kolları eski İl Başkanı İsmail Tabak görevinden istifa etti.

Fatma Tabak istifasının ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"2017 yılında yüce Türk milletine umut olmak için kurduğumuz İYİ Parti'nin Genel Merkezi'nin üst üste vermiş olduğu yanlış kararlardan dolayı kurucu üyeliğime bugün itibariyle son veriyorum. Bugüne kadar kurduğumuz dostluklar her zaman baki olup, bu süreçte yanımda olan değerli İncirliova halkına teşekkür ederim”

Oğlu İsmail Tabak ise, “Kuruluşundan bu yana Gençlik Kolları İl Başkanlığı dahil olmak üzere birçok görev aldığım İYİ Parti’deki üyeliğimden genel merkezin aldığı yanlış kararlar, tutarsız davranışlar neticesinde istifa ediyorum. Kamuoyuna saygılarımla” diyerek istifa ettiğini duyurdu.

Kaynak:Emine AKBULUT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler