İYİ Parti Aydın'da parçalanıyor

İYİ Parti Aydın'da parçalanıyor

İYİ Parti Nazilli'de sular durulmuyor. İlçe Başkanı Cihat Öztürk'ün istifasının ardından kendisine yakın isimler de peş peşe istifa ederken, İl Başkanının krize sessiz kalması tepkilere neden oldu.

İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile Cihat Öztürk arasında yaşanan kriz ile çalkalanmış, akabinde Öztürk'ün istifa kararıyla büyük bir şok yaşamıştı. 

"ÖZTÜRK'E YAKIN İSİMLER İSTİFA EDİYOR"

Öztürk'ün istifasının ardından çalkalanan İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatında yeni istifa haberleri geldi. Öztürk’e yakınlığıyla bilinen İlçe Sekreteri İlhami Karakoç’un ardından Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Lokman Akkaya da istifasını açıkladı.

"DEMİRCİ'NİN PARTİSİ UMURUNDA DEĞİL"

Öte yandan partisinin Nazilli İlçe Teşkilatında yaşanan krizine rağmen tek bir açıklama yapmayan İl Başkanı Süleyman Demirci'nin düğünlerde gezmesi, ve kahkaha attığı fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşması partililerinin tepkisine neden oldu. Bazı parti üyeleri, 'Demirci görevini unutmuş galiba', 'Partide kazan kaynıyor ama bizim İl Başkanı cemiyette yemek yiyor', 'Disipline sevk edilmesine şaşmamalı' ifadelerini kullandı.


whatsapp-image-2021-11-15-at-16-06-45.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler