İYİ Parti Aydın'da 'Taner' sesleri yükseliyor

İYİ Parti Aydın'da 'Taner' sesleri yükseliyor

İYİ Parti Aydın'da Süleyman Demirci'den boşalan İl Başkanlığı koltuğuna Recep Taner'in geleceği haberi teşkilatlarda heyecan yarattı.

İYİ Parti Aydın'da geçtiğimiz günlerde disipline sevk edilen İl Başkanı Süleyman Demirci'nin partiden ihracına karar verilmişti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından İl Başkanlığı'na kimin atanacağı merak konusu olurken yaşanan sürpriz gelişme teşkilatlarda heyecan yarattı. 

"İL YÖNETİMİ 'TANER' DEDİ"

Parti tüzüğüne göre, mevcut yönetim kurulu üyeleri arasında yapılan oylama sonucunda, kurucu İl Başkanı Recep Taner'in adı ön plana çıktı. Bu sonuç parti teşkilatlarında heyecanla karşılanırken, Genel Merkez tarafından henüz net bir açıklama yapılmadı. 

"GÖREV VERİLİRSE KABUL EDERİM"

Gelişmenin ardından Ajans Aydın gazetesine açıklamalarda bulunan Recep Taner, "Yönetim kurulundaki arkadaşlar toplanıp böyle bir karara varmış. Benim şuanda bir açıklama yapmam doğru olmaz. Henüz netlik kazanan bir durum yok. Partimizin Genel Merkezinde değerlendirmeler yapılacak. Eğer görev tarafıma verilirse kabul ederim. Ben partimin her zaman hizmetindeyim" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler