İYİ Parti Nazilli'de kriz derinleşiyor

İYİ Parti Nazilli'de kriz derinleşiyor

İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk ile İYİ Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan arasında yaşanan sessiz kriz, ayyuka çıkıyor.

Aydın siyaset gündemi İYİ Parti’de yaşanan kriz iddialarıyla hareketlendi. İYİ Partili Nazilli Belediye Başkanı Küşat Engin Özcan ile İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk arasındaki gerilim iddiaları Aydın siyasetindeki kulisleri hareketlendirdi. Yerel gazetelerde sık sık gündeme taşınan krizin ardından İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı tarafından konuyla ilgili sert bir açıklama yapılırken, Nazilli İlçe Başkanı Öztürk’e açık destek verildiği görüldü. Yapılan açıklamada, "İlçe Başkanımıza yönelik operasyonun faili ortaya çıkacaktır" ifadeleri kullanıldı.

“ARKASINDAKİLER ORTAYA ÇIKACAKTIR”

“İYİ Parti Aydın İl Teşkilatı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. Partimizin yükselişinden rahatsız olan çevreler tarafından son günlerde giderek artan dozda Nazilli İYİ Parti İlçe Başkanımız Av. Cihat Öztürk'e ve teşkilatımıza sistematik saldırıların yapıldığını görüyoruz. Demokrasilerde yönetimler kongre ile belirlenir ve değistirilir. Bunun dışında seçilmiş ve görevini ifa eden bir başkanı operasyonlarla engellemeye çalışmak kabul edilemez.

Biz bu çabaların manidar olduğunu düşünüyoruz. Başkanımız ve teşkilatımız görevinin başında çalışmalarına başarıyla devam etmektedir. Elbet bir gün bu operasyonların sebebi ve failleri ortaya çıkacaktır. Başkanımızın ve teşkilatımızın sonuna kadar yanında olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz.”


“ÖZCAN’I MI İŞARET ETTİ?”

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci’nin ‘Elbet bir gün bu operasyonların sebebi ve failleri ortaya çıkacaktır’ sözüyle, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı kast ettiği ileri sürüldü. Öte yandan Özcan ile Öztürk arasında yaşanan krizi gündeme taşıyan yerel gazetenin, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a olan yakınlığı birçok çevrece biliniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler