İYİ PARTİ SÖKE'DE DEPREM

İYİ PARTİ SÖKE'DE DEPREM

İYİ Parti Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Basut, MHP'ye üye oldu.

İYİ Parti Söke'de krizlerin önü kesilemiyor. Partinin Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Basut, Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) üye oldu. MHP Söke İlçe Teşkilatı tarafından sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen canlı yayın ile duyurulan gelişme hakkında İYİ Parti İlçe Teşkilatı'ndan henüz bir açıklama gelmedi.

"VAR OLSUN ÜLKÜCÜ CAMİA"

Basut, yayında yaptığı açıklamada, "İYİ Parti'ye geçiş yaptığım ülkücü camiaya tekrar geri dönmeye karar verdim. Var olsun ülkücü camia" ifadelerine yer verdi.

İmza töreninde açıklama yapan MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın, "Basut kardeşim vefa'nın dostluğun ve ülküdaşlık hukukunun geçerli olduğu ben değil biz diyenlerin yarı yolda bırakmayanların birbirine sırtlayanların, koltuk sevdalısı değil vatan sevdalılarının partisi, Türk milliyetçiliğinin yegane Kalesi Milliyetçi Hareket Partisi'ne hoş geldin" diyerek MHP'nin kapısının tüm vatan sevdalılarına açık olduğunu dile getirdi. 

Sözlerinin devamında İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez'i eleştiren Akalın, "Son günlerde Söke siyasetinde İYİ Parti ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmekteyiz. Ülkücülük ve Milliyetçi Hareket Partisiyle uzaktan yakından ilgisi ve alakası olmayan Çelikez'in yaptığı açıklamalarda olmayan MHP geçmişinden bahsetmesine tepkimizi göstermiştik. Çelikez'in siyasi geçmişinde MHP ile ilgili anlattıkları birbiriyle örtüşmemektedir. Kendisini Doğru Yol Partisi'nde demokrat, İşçi Partisi'nde maocu, il genel meclisi üyesi olarak görmekteyiz. Bu siyasi öğelerin hiçbirinin MHP ile, ülkücülük ile alakası yoktur. Yan yana getirilemez." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler