İYİ Parti, Söke’den toplu istifa

İYİ Parti, Söke’den toplu istifa

2024 yerel seçimler öncesinde sık sık istifalar ile gündeme gelen İYİ Parti’den bir toplu istifada Aydın Söke’den geldi. Meclis Üyesi Mehmet Mert ile beraberinde 41 üye istifa etti.

Edinilen bilgiye göre, İYİ Parti Söke Belediye Meclis Üyesi Mehmet Mert, İYİ Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı ve Kurucu Üye Ümral Mert, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Gençlik Kolları Kurucu Başkanı Anıl Mert, Kurucu Üye Oğuz Cengiz ile beraberindeki 38 üye, partiden istifa ettiğini açıkladı.

Mehmet Mert, istifalarla ilgili yaptığı açıklamada, "Kuruluşundan bu yana içinde bulunduğumuz İYİ Parti'nin kuruluş amacı ve ilkelerinden sapması, Söke ilçe başkanının uyguladığı çıkar ve menfaate dayalı yanlış ve kabul edilemez politikalarından dolayı İYİ Parti'den istifa ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İSTİFA EDEN İSİMLER

Milletvekili Aday Adayı ve Kurucu Üye Ümral Mert, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Gençlik Kolları Kurucu Başkanı Anıl Mert, Kurucu Üye Oğuz Cengiz, Buse Mert, Hüseyin Uçak, İkbal Cengiz, Esin Uçak, Nilüfer Mert, Emine Yurtcu, İsmail Batmaz, Aydın Cengiz, Akif Balcı, Muharrem Hamurluoğlu, Meltem Ulusoy, Yüksel Yurtcu, Berfin Batmaz, Kemal Cingöz, Tülay Cingöz, Gamze Karabaş, Murat Okan, Niyazi Okan, Cevdet Pirin, Müzeyyen Pirin, Gürkan Pirin, Serkan Pirin, Dilek Bıçakçı, Nihat Çanakçı, Zeliha Çanakçı, Şule Başkan, Ali Başkan, Mehmet Gengez, Fadime Hamurluoğlu, Ahmet Hamurluoglu, Yılmaz Hamurlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler