İYİ Parti'li Arslan adaylığını açıkladı

İYİ Parti'li Arslan adaylığını açıkladı

İYİ Parti'de kongre süreci devam ederken Efeler İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan ilk isim Fatih Arslan oldu.

Arslan, İYİ Parti Aydın Kurucu Gençlik Kolları Başkanlığı ve Efeler İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunmuştu. 

Fatih Arslan adaylığını şu sözlerle duyurdu:


"Çok kıymetli İYİ Partili dava arkadaşlarım, 

Kurucu İl Yöneticiliği , Gençlik Kolları Kurucu İl Başkanlığı , İl Başkan Yardımcılığı, Efeler İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunduğum  ve bunların hepsinden önemlisi üyesi ve mensubu olmaktan büyük bir gurur duyduğum partimizin çok yakın zamanda gerçekleşecek olan belki de Cumhuriyet tarihimizin en önemli genel seçimlerinde iktidar olması hepimizin olduğu gibi benimde en büyük önceliğimdir.  

Genel seçimler öncesi partimizin çok adaylı kongre süreçlerine girmesi hususunun Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Meral AKŞENER'in memlekete verdiği büyük bir mesaj olarak yorumlamak gerektiği kanaatindeyim.  Zira Sayın Genel Başkanımız genel seçimlere bu kadar az bir süre kala dahi  parti içi demokrasiyi işletmekten yana tavır koymuş ve  demokrasinin yerinin ve zamanın olmadığını ,  şartlar ne olursa olsun demokrasiden yana tavır alan bir lider olduğunu bütün millete tekrar göstermiştir. 

İktidara giden yolun fikir üretmekten ,  çok çalışmaktan , vatandaşı anlamaktan ve en önemlisi parti mensuplarımızın her birine değer vermek suretiyle parti için birlikteliği sağlamaktan geçtiğine hiç şüphe bulunmamaktadır.  

Ben fikir üretmekten , çalışmaktan , vatandaşı anlamaktan ve önemlisi birlikteliği sağlamaktan yanayım. Geçmişte yapmış olduğum görevlerde sergilediğim tutum  gelecekte vadettiklerime ilişkin en büyük teminattır. Zira ''geçmiş geleceğin aynasıdır.'' 

 Bütün dava arkadaşlarımın da bildiği üzere en başından beri üzmek yerine mutlu etmekten , kızmak yerine anlamaya çalışmaktan ,  ötekileştirmek yerine bütünleştirmekten yana tavır aldım.  Zira kızarak , üzerek , ötekileştirerek yapılan bir siyasetin ne partimize ne memlekete bir faydası olmayacağının bilincindeydim. 

Görev yaptığım dönemlerde dava arkadaşlarımla büyük başarılar elde ettiğime ve  partimizi büyütme gayretime tüm partililerimizin şahit olduğuna inancım tamdır. 

İlçe başkanlığı görevimi devrettikten sonraki dönemlerde gözlemlediğim eksikleri ve hataları gidermek ve partimizin iktidar yürüyüşüne destek olabilmek ise en büyük arzum ve temennimdir.  

Yine mevcut iktidarın içerisinde bulunduğu ruh hali olan    ''Ben yaptım oldu'' ,  ''ben olmazsam burası biter'' , ''Bilmediğiniz şeyler var'' şeklinde ki yaklaşımların partimize sirayet etmemesi ise en büyük önceliklerimden birisidir. 

Tüm bu duygu ve düşüncelerle parti içerisinde ''sözde değil özde bir birliktelik'' sağlamak için 04.12.2022 tarihinde yapılacak olan İyi Parti Efeler İlçe Kongremizde İlçe Başkanlığına adayım. 

Adaylık açıklamamamın ve ilçe kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler