İYİ Partili belediye meclis üyesi MHP'ye geçti: "Terör örgütü uzantısıyla ortaklık yaptılar"

İYİ Partili belediye meclis üyesi MHP'ye geçti: "Terör örgütü uzantısıyla ortaklık yaptılar"

İYİ Partili Köşk Belediye Meclis Üyesi Cemil Kahraman partiden istifa etti.

İYİ Partili Köşk Belediye Meclis Üyesi Cemil Kahraman, “Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile ittifak ortaklığı yapan, FETÖ iltisaklı adayları listelerine dolduran Millet İttifakı’nın içinde hiçbir itirazı, hiçbir şerhi olmadan yer alan İYİ Parti’den bugün itibarıyla istifa ediyorum.” diyerek MHP’ye geçti.

MHP Köşk İlçe Teşkilatı, Cemil Kahraman için gece vakti rozet takma töreni düzenledi.

Törende konuşan Cemil Kahraman, “Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile ittifak ortaklığı yapan, FETÖ iltisaklı adayları listelerine dolduran Millet İttifakı’nın içinde hiçbir itirazı, hiçbir şerhi olmadan yer alan İYİ Parti’den bugün itibarıyla istifa ediyorum. Bu millete, 7 ortaklı bir koalisyon hükûmeti önerisinden başka verecek bir şeyi olmayanların siyasi hırslarıyla, siyasi kinleriyle ülke yönetilemez! İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyelerini bırakıp Cumhurbaşkanı Yardımcılığını kabul etmeyeceğini herkesin bildiği, 'icraatsız' belediye başkanlarını yanına alıp şehir şehir gezmek bir kere özgüvensizliktir, baştan yenilgiyi kabul etmektir! Dünya görüşleri birbirlerinin aksi olan 7’li Masa müdavimleri, yaşadığımız deprem felaketi sürecinde, millet can derdine düşmüşken, mal paylaşımına düşüp masayı dağıtmışlardı.
Dolayısıyla ne kadar “güvensiz”, her an krize açık bir oluşum olduklarını herkese göstermişlerdir.

Bundan sonraki siyasi hayatıma, kendisine “Ülkücü” diyen herkesin baba ocağı, Türkiye’nin sigortası ve Türk Milliyetçilerinin tek adresi olan Milliyetçi Hareket Partisi’nde devam edeceğimi beyan ediyorum.

Dünyevi hiç bir menfaate eyvallah etmeyen, siyasetini
“Önce Ülkem ve Milletim” anlayışıyla yapan, “Benim Aklım hep Türkiye’dir” diyerek gecesini gündüzünü milletine adayan, Bilge Lider Sayın Devlet Bahçeli beyefendiye şükranlarımı sunuyorum.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğumu kamuoyuna ilan ediyorum.

Bu vesileyle tüm Milletimizi ve Aydın’lı hemşehrimizi Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a milletvekilliği seçimlerinde ise MHP’yi desteklemeye davet ediyorum

Bu vesileyle, Milliyetçi Hareket Partisi Köşk İlçe Başkanımız Sn. Levent Güler’e, MHP MYK üyesi ve Milletvekili Adayı Sn Burak Pehlivan’a destekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

resim-2023-05-01-094557270.png

"7'li masadan rahatsız olan tüm kardeşlerimizi bekliyoruz"

Cemil Kahraman’a rozetini takan MHP Aydın Milletvekili Adayı Burak Pehlivan, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin çağrısına uyarak; Ülkemizin geçirmiş olduğu bu zor süreçte vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığından yana tavır koyan kıymetli Beldiye Meclis Üyesi Cemil Kahraman’a yuvasına hoş geldin diyoruz. Bu noktada 7’li masanın tavrından ve durumundan rahatsız olan tüm vatandaşlarımızı ve dava arkadaşlarımızı da MHP çatısı altında birleşmeye ve güç birliği yapmaya davet ediyoruz. Yezit’le kazanmaktansa Hüseyin’le şehadete de talibiz.MHP olarak tavrımızda kararımızda bu konu da nettir.
Bu katılımın Milliyetçi Ülkücü Hareketimize hayırlı olmasını Cenabıallah’tan niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.

resim-2023-05-01-094540343.png

resim-2023-05-01-094551746.png

resim-2023-05-01-094603162.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler