Kadıköyspor 3 puanı kaptı

Kadıköyspor 3 puanı kaptı

Ligin ilk haftasında Işıklı Demirspor ile karşı karşıya gelen Kadıköyspor rakibini 2-0 mağlup ederek lige 3 puanla başladı.

Aydın Birinci Amatör Küme 6. Grup’ta ilk hafta karşılaşmasında Efeler’in iki ekibi Kadıköyspor ile Işıklı Demirspor karşı karşıya geldi. Adnan Menderes Stadı 2 Nolu Yan Saha’da oynanan karşılaşmayı Kadıköyspor 2-0’lık net bir skorla kazandı.

İlk yarıda attığı gollerle maçı kazanmayı bilen Kadıköyspor’a galibiyeti getiren golleri Sezer ve Burak kaydetti. Kadıköyspor’da Takım Kaptanı Recep Yıldırım’ın bir topu ise direkte patladı.

Bu sonuçla Kadıköyspor sezonu 3 puanla açarak büyük sevinç yaşadı. Maç sonunda Kadıköyspor Başkanı Zeki Mendi teknik heyet ve oyuncularını tek tek kutladı. 

MAÇ 15 DAKİKA UZADI

Karşılaşmanın 35. dakikasında rakibi ile girdiği pozisyonda acılar içinde yerde kalan Işıklı Demirspor’da forma giyen 21 yaşındaki Doğunay Geleç’in sağ omuzunun çıktığı tespit edildi. Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Geleç omuzluk takarken, yaşanan bu sakatlık nedeniyle maçın ilk yarısına 15 dakika uzatma verildi.

whatsapp-image-2021-12-14-at-13-22-28.jpeg

whatsapp-image-2021-12-14-at-13-22-27.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler