KAHVELER İÇİN MÜJDE

KAHVELER İÇİN MÜJDE

Giderek artan COVID-19 vakaları nedeniyle uygulanması kararlaştırılan yeni tip koronavirüs önlemleri nedeniyle kapatılan kıraathaneler için müjdeli haber Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'dan geldi.

Sonbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte ülke genelinde giderek artan koronavirüs vaka ve kaynaklı ölümleri nedeniyle uygulanması kararlaştırılan kısıtlamalar, birçok esnafın tekrar kepenk indirmesine neden oldu. Pandemi nedeniyle zor bir yıl geçiren kıraathane esnafı için müjdeli haber ise Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'dan geldi.

Yapılan açıklamaya göre, Aydın'ın Koçarlı ilçesinde bulunan kıraathaneler iş yeri ruhsatlarını değiştirerek çay ocağı olarak hizmet verebilecek. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Koçarlı Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Yaman, "Odamızca sayın kaymakamımız Ersin Tepeli'ye ve belediye başkanımız Sayın Nedim Kaplan'a, kahveci ve diğer esnaflarımızın sıkıntılariyla alakalı ziyarette bulunduk. belediye başkanımız sayın Nedim Kaplan da şimdilik merkezde bulunan kahveci esnaflarımızın iş yeri ruhsatlarını çay ocağı ruhsatı olarak değiştirildiği takdirde içeriye müşteri almaksızın sadece esnaflarina hizmet vermek şartıyla iş yerlerini açabileceklerini ifade ettiler. Bu süreçte esnafımıza çözüm bulan belediye başkanımız sayın Nedim Kaplan'a teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler