Kalbi duran itfaiye erinden sevindiren haber

Kalbi duran itfaiye erinden sevindiren haber

Aydın'ın Efeler ilçesinde 5 katlı bir binada yangın çıktı. Yangın çıkan dairede söndürme işlemi yapan bir itfaiye eri yoğun dumandan etkilenerek dışarı çıktı. Bir süre sonra yere yığılan itfaiye erinin kalbinin durduğu öğrenildi.

Olay, saat 09.30 sıralarında Efeler İlçesi Efeler Mahallesi 2288 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 katlı binanın ikinci katında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın büyük paniğe neden oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangını söndürdü.

 

İTFAİYE ERİNİN KALBİ DURDU

 

Yoğun dumandan etkilenen Uğur Çetin isimli bir itfaiye eri, baygınlık geçirdi. Çetin’e ilk müdahaleyi olay yerinde bulunan sağlık ekipleri yaptı. Kalbi durduğu belirlenen itfaiye erinin kalp masajıyla yeniden kalbi çalıştırıldı. Çetin, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Hastaneye kaldırılan Çetin’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Canını hiçe sayarak alevlerin arasına giren ve yangına müdahale eden Çetin’den gelen sevindirici haber mesai arkadaşlarının yüreğine su serpti.

 

HABER: İNAN GÜL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler