KALE'DEN 'KAMU ZARARI' İDDİALARINA YANIT

KALE'DEN 'KAMU ZARARI' İDDİALARINA YANIT

Eski İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, geçtiğimiz gün hakkında çıkan iddialara cevap verdi. Kale, Sayıştay raporunde yer verilen bilgilerin şahsı ile ilgisi olmadığını dile getirdi.

26 Aralık Cumartesi günü İncirliova Belediyesi'nde, Sayıştay tarafından gerçekleştirilen denetimlerde ortaya çıkan 'kamu zararı' iddiaları hakkında yapılan haberlere eski Belediye Başkanı Gürşat Kale'den yanıt geldi. "Konunun temelinde Sayıştay'ın 2019 denetlemelerinde tespit edilen başarısızlıkların tarafıma yükletilmeye çalışılması olduğu bilinmelidir" diyen Kale, "Herhangi bir belgeye dayalı olmayan ve kaynağı belirli olmayan, başlığıyla içeriği uyumsuz bir haberle şahsıma yönelik atılan iftiraların asılsız olduğunu, sözde haber olarak sunulan bu iftiralara yönelik en kısa sürede herhangi bir somut bilgi yayınlanmaması halinde hukuki işlemlerin başlatılacağını ifadee etmek isterim.

Konuya ilişkin gerçek bilgiler tarafımca belgeleriyle kamuoyuna sunulacaktır.

Konunun temelinin Sayıştay'ın 2019 denetlemelerinde tespit edilen başarısızlıkların tarafıma yükletilmeye çalışılması olduğu bilinmelidir.

2021 yılı itibariyle hakkımda bugüne kadar gerçekleştirilen tüm asılsız iddialara dair gereken açıklamalar yapılacak ve gerekli yasal işlemler başlatılacaktır.

Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir işin altına imza atmadığımızı, yaptıklarımız sonuna kadar arkasında olduğumuzu, ülküdaşlarımın bu konuda gönül rahatlığı içinde olmaları gerektiğini belirtir, saygılarımı sunarım."
dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler