Kalınomuz bir geri iki ileri

Kalınomuz bir geri iki ileri

Aydın'ın tanınmış siyasetçilerinden Barkan Kalınomuz, partisinden istifa ettiğini açıklayan paylaşımını sildi. Kalınomuz daha sonra sert bir paylaşım daha yaptı. 

Memleket Partisi Aydın İl Başkanlığı için adı sıkça geçen Barkan Kalınomuz, Cavit Yenipazarlı'nın göreve gelmesiyle birlikte sert açıklamalarda bulunmuş ve parti teşkilatını eleştirmişti. Kalınomuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini duyurdu. 

"SİYASET CİDDİ BİR İŞ" 

Kalınomuz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi. "Siyaset ciddi bir iş, siyaset adamlığı ciddi bir devlet adamı işidir. Benim CHP de yer tutamayan soytarılarla işim olmaz. İstifa ediyorum.,Nereden? Muharrem İnce sevenler derneğinden. Bu arada partiye emek vermiş arkadaşlarım hariç Saygılarımla."

"PAYLAŞIMI SİLDİ"

Dün yaptığı paylaşımı rica üzerine kaldırdığını açıklayan Barkan Kalınomuz, "Bir kız kardeşimin ricası üzerine kaldırdım" dedi.

"ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER"

Bu gelişmenin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Kalınomuz, sert ifadeler kullandı. Kalınomuz yaptığı paylaşımda, "Senin yönetim kurulun var mı ? Sen seçim yaptın mı? Kaç tane üyen var ? Dairelerini bu sayede satabildin mi ? Ben o paylaşımı bir rica üzerine kaldırdım. Bir kız kardeşimin yüzünden. Sen önce üye yap. Seni çakma, sanal ilçe başkanı seni. Buçuk başkan" ifadelerine yer verdi.

74962c46-c621-4724-a6b1-c4e5f88ae5ed.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler