KALINOMUZ'DAN İHRAÇ HABERLERİNE JET YANIT

KALINOMUZ'DAN İHRAÇ HABERLERİNE JET YANIT

Gün içerisinde ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildiği öğrenilen CHP Aydın Eski İl Başkanı Barkan Kalınomuz, iddaalara sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

Gün içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi Eski Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz'un ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu'na sevk edildiği öğrenilmişti. Son dönemlerde Aydın CHP yapılanmasına karşı sert sözleri ile önplana çıkan Kalınomuz, son olarak CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır hakkında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile gündem olmuştu. Kalınomuz, alınan karara sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

KALINOMUZ'DAN JET YANIT

CHP Aydın Eski Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, sosyal medya hesabı üzerinden alınan ihraç istemi kararı üzerine "An itibariyle kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevkedildim. Bu durumu tahmin ediyordum. Benim ihraç edilmem önemli değil, bundan sonra mücadele edeceğim cehpenin ne kadar genişleyeceğini tahmin bile edemezsiniz. Neler anlatacağımı da tahmin bile edemezsiniz. Hodri meydan. Herkes ama herkes nasibini alacak. Bakalım neler olacak neler." dedi.

whatsapp-image-2020-11-13-at-20-27-331.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler