Kaliteli ve güvenli hizmetin adresi 'Keleş Elektrik'

Kaliteli ve güvenli hizmetin adresi 'Keleş Elektrik'

Genç girişimci Mustafa Keleş'in öncülüğünde Efeler'de kurulan Keleş Elektrik, kaliteli hizmet ve ucuz fiyat ilkelerini Aydın halkıyla buluşturuyor.

Aslen Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinden olan fakat uzun yıllardır Aydın'da yaşayan genç girişimci Mustafa Keleş'in öncülüğünde Efeler ilçesinde kurulan Keleş Elektrik, yıllarını elektrikçiliğe adamış bir gencin hayalini hayata geçirmesi ile tüm Aydınlılara örnek oluyor. "Bundan yıllar önce Mimar Sinan Lisesi'nde elektrik bölümü okurken Keleş Elektrik diye bir sayfa kurmuştum; hep hayalimdi bir elektrikçi kurmak, toptan ve perakende satış yapmak." diyerek hayalini yaşamaktan duyduğu mutluluğu anlatan Keleş, "Güzel bir şey aslında elektrikçilik, tehlikeli fakat işini bildiğin sürece sıkıntı yaşamazsın. Allah kimseye kaza, bela vermesin." sözleriyle elektrik işlerinin kesinlikle ustalar tarafından yapılması gerektiğini belirtti.

YILLARCA YURT DIŞINDA ÇALIŞTI

Babası Arafat ve erkek kardeşi Enes Keleş'in de kendisine yardımcı olduğunu belirten Keleş, KOSGEB tarafından sağlanan avantajlarında kendilerine büyük destek olduğunu belirtti. Tüm genç girişimcilere KOSGEB'in desteklerini araştırmalarını tavsiye eden Keleş, KOSGEB Aydın İl Müdürü Sadullah Dülger'e teşekkürlerini iletti.

21 yaşında Türkiye'den ayrıldığını, Almanya ve birçok Arap ülkesinde elektrikçi olarak çalıştığını söyleyen Keleş, "Türkiye'de sayılıdır çalıştığım yer, Aydın'da da yalnızca 1 yerde çalışmıştım geçmişte. Yurt dışında ise şantiyelerde ve evlerde elektrik üzerine çalıştım her zaman. Yurt dışına ilk gittiğimde 21 yaşındaydım, yaklaşık 1 sene önce kesin dönüş yaptım. Geldiğim gibi de Keleş Elektrik'i açma çalışmalarına başladım.  Gurbetten dönmemin sebebi kendi yerimin, hayalimin ve iş yerimin olmasını istememdi. Kendi ekmeğimizin peşinde koşmak istememizdi yani." diye konuştu.

Şantiyelerde çalışmanın zorlu olduğunu belirten Keleş, "Arap ülkelerinde çalışırken mesela yaptığınız her işin arkasında durmak zorundaydık. Bir anahtarın üzerine dahi bez sararak iş yapardık ki anahtar çizilmesin. Almanya'da ise sanayileşmenin ve disiplinin etkisini gördük, Almanlar mesai saatlerine çok dikkat ederler. Bizde yurt dışında gördüğümüz bu usulleri Keleş Elektrik markası adı altında Türkiye'de uyguluyoruz." diyerek yurt dışı deneyimini Aydın'a yansıttıklarını vurguladı.

"GERİ DÖNÜŞLER ÇOK OLUMLU"

Keleş Elektrik markasını kurmalarının üzerinden 1 ay geçtiğini, açılışa özel kampanyalarının halen devam ettiğini belirten Keleş, "Toptan ve perakende satışımız mevcut, fiyatlarımız uygun ve açılışa özel kampanyalarımız da devam ediyor. Birçok ürünümüzün fiyatı Aydın piyasasına göre daha ucuz." dedi ve tüm Aydınlıları Köprülü Veysipaşa Mahallesi Batı Gazi Bulvarı'nda bulunan dükkanlarına davet etti.

Keleş, "Şimdilik 3 kişi çalışıyoruz fakat işlerimizin artması ile birlikte eleman sayımız da artacak. Allah bereket versin, umduğumuzun çok daha üzerindeyiz, böyle devam ederse de personel sayımızı yükseltmeyi ve işlerimizi geliştirmeyi düşünüyoruz." ifadelerini kullandı ve inşaatlar ile her türlü tadilat işlerinde de çalıştıklarını söyledi. Şimdiye kadar herhangi bir kötü geri dönüş almadıklarını belirten Keleş, "Her zaman önceliğimiz temiz işçilik. Biz mesela kırım yaptığımız yerden temizliği yapmadan çıkmayız, o iş bize ait değildir fakat biz yaparız." sözleriyle Avrupa'da edindikleri iş ahlakını Aydın'a yansıttıklarını tekrar hatırlattı.

"PANDEMİ SÜRECİNE RAĞMEN DÜKKANIMIZI AÇMAYA KARAR VERDİK"

2020 yılının Mart ayından bu yana devam eden koronavirüs salgınının bitmesini beklememeye karar verdiklerini ve pandemiye rağmen atılım yaparak Keleş Elektrik markasını kurduklarını belirten Keleş, "Pandemi sürecinde bir iş yeri açmak zor evet ama bizim ülkemizde kriz hiçbir zaman bitmez. Ha bugün ha yarın demektense açmaya karar verdik. Mesela yurt dışından ilk döndüğümde bu dükkanı çok daha uyguna kurabiliyordum ama fiyatlar her gün değişiyor. Bizde artık beklememeye karar verdik ve Keleş Elektrik markasını Aydınlılar ile buluşturduk." dedi.

Keleş, müşterilerine fiyatlarda yardımcı olduklarını ve çevre il ve ilçelere de malzeme gönderimi yapabildiklerini belirtti. Keleş, Keleş Elektrik markası ile çalışmak isteyen herkesin 0554 639 7731 numarası aracılığıyla kendilerine ulaşabileceklerini söyledi.

whatsapp-image-2021-07-05-at-11-06-59-1.jpg

whatsapp-image-2021-07-05-at-11-06-59-3.jpg

whatsapp-image-2021-07-05-at-11-06-59-2.jpg

whatsapp-image-2021-07-05-at-11-06-59.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler