Kamu avukatları yemekte buluştu

Kamu avukatları yemekte buluştu

Aydın Barosu Kamu Avukatları Komisyonu 5 Nisan öncesi düzenlenen yemekte bir araya geldi. Programa yoğun katılım gösterilmesi dikkatlerden kaçmadı.

Avukatların Günü kutlamaları başladı. Aydın Barosu Kamu Avukatları Komisyonu kutlama yemeğinde bir araya geldi. Yoğun bir katılımın olduğu programda konuşan Komisyon başkanı Sabri Güleç bir arada olmaktan mutlu olduğunu dile getirerek, "Sizlerle bir arada olmak bizler için mutluluk verici. Malum önümüzdeki 5 Nisan Avukatlar günü yaklaştı. Bir arada olmak ve bugünü kutlamak için bir araya geldik. Bu bizim için geleneksel toplantılardan sadece birisi. Bu dan sonraki süreç içinde de toplantılarımız bu şekilde devam edecek. Bu masalar bir arada olmanın yanında ayrıca, demokrasinin, insan haklarının, evrensel ilkelerin, hukukun konuşulduğu bir yemek. Bu yemekte bir arada olmaktan büyük keyif ve haz alıyoruz. Kalabalık olması bizi mutlu etti. Kendi adıma ve komisyonum adına teşekkür ederim" dedi. 

Kutlama etkinliğine katılan Aydın Baro Başkanı, "Bu kadar güzel insanı bir arada görmek mutlu etti beni. Aranızda olmaktan da büyük keyif duydum. Başkanımız Sabri beye bu güzel organizasyon için teşekkür ederim" diye konuştu.

whatsapp-image-2022-03-30-at-19-42-40.jpeg

whatsapp-image-2022-03-30-at-19-42-41.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler