Kanber: Biz iyi bir takımız! Hedefimiz şampiyonluk

Kanber: Biz iyi bir takımız! Hedefimiz şampiyonluk

Efeler 09 SFK teknik direktörü Veyis Kanber, Sapanca Gençlikspor mücadelesi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Efeler 09 SFK teknik direktörü Veyis Kanber ve teknik heyet basın mensuplarıyla bir araya geldi. İyi mücadele ettiklerinin altını çizen Kanber, "Şampiyonluk için oynuyoruz. Futbolcularıma inancım tam" dedi.

Takım bütünlüğünü iyi oluşturduklarını belirten Kanber, “Hedefimiz her geçen gün daha da belirginleşiyor. Şampiyonluk için oynuyoruz. Son oynadığımız maçlarda birçok takımın önünde olduğumuzu gördük. Bu da hedeflerimizi büyütmemizi sağladı. Sapanca maçından sonra hedefimiz ilk üç içerisinde olmak. Hem kupada hem ligde neredeyse tüm oyuncularımıza şans verdik. Takımın bütünlüğünü iyi oluşturduğumuzu düşünüyorum. Oyuncular da takımın bir parçası olduklarını gördüler, takımlarına sahip çıktılar” ifadelerini kullandı.

"ZEMİN FAKTÖRÜ ÖNEMLİ"

Zemini iyi sahalarda daha iyi performans sergilediklerini ifade eden Kanber, "Adnan Menderes Stadyumunun zemini biraz daha iyi olması durumunda, biz daha iyi performans sergileyebiliriz. Deplasmanda galip geldiğimiz maçlarda zemin çok güzeldi. Futbolcularım pas oyununu iyi oynadılar. İstediğimizi yaparak galip geldik. Zemin önemli bir faktör" dedi.

"OFANSİF OYUNU BENİMSİYORUZ"

Göreve geldiği günden bu yana takıma daha ofansif bir oyun oynattıklarını söyleyen Kanber, "Bu takımın çoğunu tanıyorum. Göreve geldiğimde oyuncularımı ofansif oynamaya yönelttim. Bunun meyvesini de aldık. Tabi kontenjan sorunu yaşıyoruz. Kurallar nedeniyle elimiz bağlanıyor bazen. Ama  oluşturduğumuz birliktelik ile hepsini tek tek aşıyoruz" diye konuştu.

zzzzz.jpg

vvvv.jpg

xxxxx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler