Kanber: “Mağlubiyetler her zaman üzücüdür ancak lig uzun bir maraton"

Kanber: “Mağlubiyetler her zaman üzücüdür ancak lig uzun bir maraton"

Efeler09SFK ile Elazığspor ligde 11. Haftada karşı karşıya geldi. Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 1-0 kazandı.

HABER: (Berna AYDIN)

Efeler09SFK, ligin 11. Haftasında Elazığspor deplasmanına konuk oldu. Elazığ’a lider giden Efeler, Elazığspor’a mağlup olarak ligde 3. Sıraya geriledi.

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Veyis Kanber, “Yapabileceğimizin en iyisini yaparak ligin ilk yarısını zirvede tamamlamak istiyoruz." diyerek hedeflerinin şampiyonluk olduğu mesajını verdi.

Kanber, Elazığspor maçı ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Deplasmanda ligin zorlu takımlarından biriyle oynadık. Maçın hemen başında penaltı kazandık ancak elimize geçen fırsatı değerlendiremedik. Sonrasında yine bulduğumuz pozisyonları da maalesef basit hatalarla harcadık. Rakip takım, yeni stadının atmosferi ve tribündeki seyirci desteği ile golü buldu ve maç böyle bitti.

Kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Bu maçı geride bırakıp önümüzdeki Karşıyaka maçına odaklanacağız. Mağlubiyetler her zaman üzücüdür ancak lig uzun bir maraton. Konsantrasyonumuzu bozmayacağız. Önümüzdeki maçlar çok değerli. Yapabileceğimizin en iyisini yaparak ligin ilk yarısını zirvede tamamlamak istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler