Kaplan “Ege Bölgesinin en büyük mezbahasını yapacağız”

Kaplan “Ege Bölgesinin en büyük mezbahasını yapacağız”

Koçarlı Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan katıldığı canlı yayın programında yeni dönemde Koçarlı için yapacağı dev projelerini anlattı.

Aydınpost’tan Erman Çetin’in canlı yayın konuğu olan ve yaklaşık 50 bin üzerinde izlenen canlı yayında Kaplan, sadece Koçarlı için değil Ege Bölgesinin en büyük mezbahasını Koçarlı’ya ve Aydın’a kazandıracaklarını söyledi. Kaplan, mezbaha ile birlikte soğuk hava deposunu da hayata geçirerek hem hayvancılık sektörüne hem de tarım sektörüne ivme kazandıracaklarının ifade etti.

“Tarih bu devri yazacak” diyerek göreve geldikleri günden bugüne kadar ki geçmiş 5 yıl içerisinde bir çok projeyi hayata geçirdiklerini, 2019 yerel seçimlerinde 32 madde altında yüzlerce projeyi Koçarlıya kazandırdıklarını ve yeni dönem için yine 32 madde olarak projelerini açıladıklarını söyleyen Kaplan, öncelikli projelerinin ilçeye gelir getirici ve istihdamı arttırıcı projeler olduğuna dikkat çekti.

whatsapp-gorsel-2024-03-20-saat-14-39-52-fe71bf63.jpg

EGE BÖLGESİNİN EN BÜYÜĞÜ OLACAK

Hazırladıkları Mezbaha projeni izleyicilere anlatan Kaplan, mezbaha projelerinin ege bölgesinin en büyük mezbahası olacağına dikkat çekerek, “Ege Bölgesinin en büyük mezbahasını yapacağız. Hem de Koçarlı Et makasını kurarak başta Koçarlı’da olmak üzere faaliyete geçireceğiz. İlçemiz için de çok büyük bir gelir elde edeceğiz” dedi.

İlk 2 yıl içerisinde bitirmeyi hedeflediklerinin altını çizen Cumhur İttifakının AK Partili Koçarlı Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan “Sadece Koçarlı değil, Aydın halkına hizmet edeceğimiz mezbahamızı kuracağız. 1 milyon 200 bin kişiye söylüyorum. Aydın’daki en büyük mezbahayı yapacağız, hem de Koçarlı eti Koçarlı’da açtıktan sonra şubeleşerek, İncirliova’da, Germencik’te, Efeler’de, Kuşadası’nda, Didim’de faaliyet gösterecek Koçarlı Et markamızla da et satışlarına başlayacağız. Hem üretime katkı sağlayacağız, hem istihdamı arttırarak işsizliği önleyeceğiz, hem gelir elde ederek Koçarlı halkına daha iyi yaşanabilir bir Koçarlı’yı imar ve inşa etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

250 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLANACAK

Kurulacak olan mezbaha ve Koçarlı Et markası ile istihdama katkı sağlanacağını da söyleyen Kaplan, “En az 250 vatandaşımıza istihdam sağlayacağız, canlı hayvan sektöründe faaliyet yapan gençlerin ve vatandaşların önü açılacak, bunun akabinde de canlı hayvan Pazar yeri gündeme gelecek ve nakliye sektörü gelişecek. Yeni dönemde daha çok işsizliği önleyici, geliri arttırıcı ve Koçarlı halkının gelişimine katkı sunacak projeler ağırlık vereceğiz” dedi.

BÜYÜKŞEHİR KOÇARLI HALKINI CEZALANDIRDI

Cumhur İttifakının AK Partili Koçarlı Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan konuşmasında, Aydın Büyükşehir Belediyesinin 2019 seçimlerinin ardından koçarlı halkını cezalandırarak ilçede bulunan Ege et’i kapattıklarını söyleyerek “5 yıl önce göreve geldiğimiz 1 Nisan günü. Koçarlı’da olan Ege et vardı. CHP Koçarlı’da kaybetti diye kapattılar. Aydın Büyükşehir Belediyesine ait Ege et şubesi biz göreve geldik diye kapatıldı. Şuanda da aynı yeri seçim bürosu olarak kullanıyorlar. Ayıptır ama ya. Kapanacak olabilir, zarar ediyor olabilirdi. Tasarruf yapacak olabilirsin ama seçimin ertesi günü de kapatılmaz ki. Sayın Çerçioğlu’nu yönlendirenlerde doğru yönlendirmiyor. Bu millete saygısızlıktır ve bu milleti cezalandırmadır. Bana sorsalardı kapatmayın size zararı olur derdim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler