Kaplan “Koçarlı Zafere Yürüyor”

Kaplan “Koçarlı Zafere Yürüyor”

Cumhur İttifakı AK Parti Koçarlı Belediye Başkanı Başkan Adayı Nedim Kaplan için gerçekleştirilen “Haydi Koçarlı Zafere Yürüyoruz” büyük yürüyüşü yaklaşık 4 binin üzerinde vatandaşın katılımı ile büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Meydanından Türk bayrakları, pankartlar ve sloganlarla yürüyen kalabalık, karşısında Kaplan “Bu coşku, bu kalabalık, bu heyecan büyük bir zaferin habercisi.” Dedi.

Seçim sürecini hızlı bir tempoda götüren Cumhur İttifakı, Koçarlı’da gerçekleştirdiği Büyük Yürüyüş ile adeta gövde gösterisi yaptı. Cumhuriyet Meydanından başlayarak Atatürk Caddesi, Hüseyin Sözer Caddesi, park caddesi ve Çulhalar caddesini kapsayan yaklaşık 3 kilometrelik yürüyüşte binlerce vatandaşa dev Türk Bayrağı eşliğinde fenerler, meşaleler ve havai fişekler eşlik etti.

img-20240330-wa0007.jpg

Yürüyüşe Koçarlı Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan’ın yanı sıra, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Özdemir, MHP İlçe Başkanı Şenol Şahin, Ülkü Ocakları Başkanı Nuri Sevinç, Cumhur İttifakı Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimleri, parti teşkilatları ve binlerce Koçarlılı katıldı.

img-20240330-wa0010.jpg

KOÇARLI KARARINI VERMİŞ

Cumhur İttifakı “Haydi Koçarlı Zafere Yürüyoruz” yürüyüşü ardından açıklama yapan Kaplan “Çok güzelsin Koçarlı, Koçarlı kararını vermiş ve zafere yürüyor” diyerek, “Bu adımların sonu yine zafer olacak. Biz bu memlekete gerçekten sevdalıyız. Bizim insanımız da bu memlekete, bu ilçeye kimin hizmet getirdiğini asla unutmaz. 31 Mart’ta inşallah yine büyük oy farkı ile seçimlerin galibi biz olacağız. 31 Mart’ta sandıkları patlatacağız. Şimdiden zaferimiz kutlu olsun” dedi.

img-20240330-wa0002.jpg

BU ZAFER HEPİMİZİN OLACAK

31 Mart akşamı alınacak olan zaferin Koçarlı’nın zaferi olacağını ifade eden Kaplan, “Bu zafer hepimizin olacak ve Koçarlı’nın gelişimi ve refahı için çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizin sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda daha da ilerlemesi için çalışacağız. Halkımızın desteğiyle daha güzel bir Koçarlı inşa etmek için daha çok çalışacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler