Kaplan’dan sağlık çalışanı annelere çiçek

Kaplan’dan sağlık çalışanı annelere çiçek

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Anneler Günü kapsamında Koçarlı İlçe Devlet Hastanesi’nde sağlık çalışanı anneleri ziyaret etti.

Koronavirüs (Covid-19) salgını boyunca en ön saflarda mücadele eden sağlık çalışanları Anneler Günü’nde unutulmadı. Başkan Nedim Kaplan, Anneler Günü dolayısıyla Koçarlı İlçe Devlet Hastanesi’ndeki sağlık çalışanı olan annelerin Anneler Günü’nü kutladı. 

“Anneler başımızın tacıdır”

Ziyareti esnasında açıklamalarda bulunan Başkan Kaplan, “Özellikle içerisinde bulunduğumuz bu dönemde evlerinden ve çocuklarından ayrı, büyük bir özveriyle çalışan sağlık çalışanı annelerimize şükran ve minnet borçluyuz. Sadece bir gün değil her gün hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermemiz gereken annelerimiz her daim başımızın tacıdır. Bu vesileyle başta sağlık çalışanları olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” diye konuştu. 

Kaplan, “Bu anneler gününde; salgın sebebi ile fedakarca mücadele ederek, gecesini gündüzüne katan ve gönüllerde taht kuran siz fedakar sağlık çalışanı annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” yazılı not ile annelere çiçek takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler