KARACASU CUMHUR İTTİFAKI'NDA İMAR ÇATLAĞI

KARACASU CUMHUR İTTİFAKI'NDA İMAR ÇATLAĞI

Karacasu ilçesine bağlı Küçükdağlı ve Büyükdağlı Mahalleri'nde bazı arazilerin imara açılması yönünde Belediye Meclisi'nde gerçekleştirilen oylama, Millet İttifakı ve AK Partili meclis üyelerin red oyu vermesi üzerine kabul edilmedi.

Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, göreve geldiği gün başlattığı girişimler ile ilçeye bağlı Küçükdağlı ve Büyükdağlı Mahalleleri'nde  yaşayan vatandaşların yoğun bir şekilde talep ettikleri 285 parselde bulunan 32 bin 284 hektarlık alanın imara açılması için adımlar atmıştı. Vatandaşlar tarafından 'yayla' olarak adlandıran bölge için harekete geçen Başkan İnal, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Aydın Valiliği ve İlçe Tarım Müdürlüğü'nün onayını alarak bu bölgenin imara açılması için gerekli izinleri topladı.

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Karacasu Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda gündeme alınan madde, Millet İttifakı meclis üyelerinin yanı sıra Cumhur İttifakı'ndan seçilen Ak Partili belediye meclis üyelerinin red oyu kullanması ile kabul edilmedi. 

"KARACASU HALKI TEŞEKKÜR ETMİŞTİ"

Bölgede yaşayan bazı vatandaşlar bahçelerinde gidip kalabilecekleri küçük bir ev yapabilmeleri adına bu imar düzenlemesinin gerekli olduğunu ifade ederek emeği geçen herkese ve Başkan İnal'a teşekkür etmişlerdi.

Yaşanan bu gelişme sonrası Karacasu Cumhur İttifakı'nda “Ak Partili meclis üyeleri imar çatlağı yarattı” yorumları yapıldı.

whatsapp-image-2021-04-08-at-09-49-54.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler