KARACASU'DA FLAŞ GELİŞME

KARACASU'DA FLAŞ GELİŞME

Karacasu'da bulunan Yaykın ilk ve orta okulunda giderek artan koronavirüs vaka sayıları nedeniyle eğitime 18 Nisan Pazartesi gününe kadar ara verildi.

Koronavirüs, Aydın'da sosyal hayatı etkilemeye devam ediyor. Alınan bilgiye göre, Karacasu ilçesinde bulunan Yaykın ilk ve orta okulunda üç öğretmenin pozitif çıkması üzerine İlçe Hıfzıssıhha Kurulu olağanüstü toplandı. Birçok öğrencinin de temaslı olduğunu tespit eden kurul, belirtilen okulda yüz yüze eğitime 18 Nisan'a kadar ara verilmesini kararlaştırdı.

Karacasu Kaymakamlığı tarafından konu hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"03.04.2021 tarihinde Yaykın ilk ve ortaokulunda görev yapan 3 öğretmenin koronavirüs testinin pozitif çıkması ve 9 öğretmenin yakın temaslı sayılıp, karantinaya alınması sebebiyle 11.04.2021 tarihe kadar Yaykın İlk Ve Ortaokulunda öğrencilerin yüz yüze eğitimine ve Destekleme Yetiştirme Kurslarına ara verilmişti. Ardından yakın temaslı olan 9 öğretmenin 8’nin de pozitif çıkması, ayrıca 3 öğrencinin de koronavirüs testinin çıkması nedeniyle 18.04.2021 tarihine kadar Yaykın İlk Ve Ortaokullarımızda öğrencilerin yüz yüze eğitimine ve Destekleme Yetiştirme Kurslarına ara verilmesine, okulda eğitimin uzaktan eğitimle sürdürülmesine oy birliğiyle karar verilmiştir."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler