Karacasu'da flaş gelişme

Karacasu'da flaş gelişme

Karacasu Belediye Başkanlığı görevi için 19 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan seçimlerde Millet İttifakı grubu adayının CHP'li Belediye Meclis Üyesi Erdinç Gümüş olacağı öne sürüldü.

MHP'li Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, hafta başında basın mensupları ile düzenlediği toplantıda görevinden istifa ettiğini açıklamış gerekçe olarak da sağlık sorunlarını ileri sürmüştü. Aydın gündemine bomba gibi düşen haberin ardından Karacasu'da başkanlık koltuğu için yarış tekrar başladı. 

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, 19 Temmuz Pazartesi günü Karacasu Belediyesi'nde başkanlık için gerçekleştirilecek olan seçimde Cumhur İttifakı grubunun adayının MHP'li Mehmet Erikmen olduğunu söylemişti. Özmen'in açıklamasının ardından Millet İttifakı grubunun adayının kim olacağı merak konusu oldu. 

Ajans Aydın muhabirinin ulaştığı bilgi ile Millet İttifakı grubunun Karacasu Belediye Başkanlığı için CHP'li Belediye Meclis Üyesi Erdinç Gümüş olacağı belirtildi. Gümüş, İnal'ın istifasının ardından 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 45. maddesine göre Başkan Vekili olarak göreve getirilmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler