Karacasu'nun yeni Belediye Başkanı kim olacak...?

Karacasu'nun yeni Belediye Başkanı kim olacak...?

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, MHP'li Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal'ın istifa etmesinin ardından açıklama yaptı.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, partinin Aydın İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi. 15 Temmuz Demokrasi Bayramı ve AK Parti'nin 20 kuruluş yıldönümü olacak olan 14 Ağustos'ta düzenlenmesi planlanan programlardan bahseden Özmen, kent genelinde yürütülen projelere de değindi. Programa AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir ve partililer de katıldı.

Özmen, MHP'li Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal'ın istifa etmesinin ardından ilk açıklamasını da yaptı. Bir gazetecinin sorduğu, "Karacasu'da yeni belediye başkanı AK Parti tabanından mı yoksa Cumhur İttifakı ortağı MHP tabanından mı olacak?" sorusunu yanıtlayan Özmen, "Biliyorsunuz Cumhur İttifakı Aydın'da seçimden önce bir araya gelerek hangi ilçeden hani partinin aday çıkartacağını kararlaştırdı. Bu yalnızca seçim öncesi değil, seçim sonrası da geçerli olan bir şey" dedi.

Özmen, 14 Temmuz Çarşamba günü (yarın) MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ile birlikte Ankara'ya giderek partilerinin genel merkezlerini ziyaret edeceklerini ve sürece netlik kazandıracaklarını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler